ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Γρηγόρης και Ευγενία “μαγειρεύουν” συνεργασία !

Εχουν ακουστεί και για τους δύο αυτή την εποχή πολλά και διάφορα σενάρια… Το πιο πολυσυζητημένο είναι το σενάριο εκείνο που τους ήθελε να βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν μαλλί με μαλλί, για το ποιος θα αναλάβει να κάνει το σπέσιαλ εορταστικό σόου του Mega. Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ευγενία Μανωλίδου. Για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σενάρια, σενάρια, σενάρια… Ποια είναι ,όμως, η αλήθεια; Η αλήθεια είναι, πως δεν υπάρχει κανένα σπέσιαλ εορταστικό σόου που να ετοιμάζεται στο Mega .Το Μεγάλο Κανάλι δεν θα ετοιμάσει τίποτα ιδιαίτερο φέτος, όπως άλλωστε και κανένα άλλο κανάλι, λόγω κρίσης και επίσης η αλήθεια είναι πως δεν έχει υπάρχει και ξεμάλλλιασμα των δύο παρουσιαστών .

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” , Γρηγόρης και Ευγενία “ψήνουν” παρέα τηλεοπτική εκπομπή. Και η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη, απο το ένα απο τα εορταστικά επεισόδια του “Money Drop” ,όπου έχει προταθεί στην Ευγενία να συμμετάσχει ως guest !

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164