Αποκλειστικό: Η Ειρήνη Μερκούρη έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ειρήνη Μερκούρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE.GR, η γνωστή τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες.

Η Ειρήνη Μερκούρη, η οποία επανήλθε το 2023 κάνοντας εμφανίσεις στο J2US με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, απέχει τον τελευταίο χρόνο από τα media λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το κοριτσάκι που απέκτησε με τον σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο έχει αλλάξει τις προτεραιότητές τους.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις αλλά και αναρτήσεις στα social media για την προσωπική του ζωή.

Η Ειρήνη Μερκούρη είχε παραδεχτεί μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα.

Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε».

«Έχω κάνει πολλές εφημερίες μαζί του. Έχω μάθει πολλά πράγματα από περιστατικά φοβερά, λέω και τη γνώμη μου και συμφωνούμε σε πολλά πράγματα. Είμαι παντρεμένη γυναίκα και προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες. Είμαι λίγο του “πρέπει” και προσπαθώ να κάνω τα “πρέπει” όσο μεγαλώνω. Σε κάποια πράγματα όμως, όχι σε όλα.

Προσπαθώ κι εγώ στον αγώνα της ζωής. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να τα ξανασκεφτείς πριν τα κάνεις. Τα σκέφτομαι πλέον και διπλά και τριπλά. Αλλιώς σκεφτόμουν πριν από δέκα χρόνια κι αλλιώς τώρα. Έχω μετανιώσει για πράγματα» είχε δηλώσει η Ειρήνη Μερκούρη τον Ιούνιο του 2023 στο Καλό Μεσημεράκι και στον Νίκο Μουτσινά.

Σου θυμίζουμε ότι η Ειρήνη Μερκούρη και ο σύζυγός της παντρεύτηκαν στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 σε μοναστήρι της Λέσβου, εκπληρώνοντας το τάμα που είχε κάνει στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου και στον πνευματικό της πατέρα παπά Χρήστο.

Οι κοινές εμφανίσεις της Ειρήνης Μερκούρη και του Γιάννη Κουτσόπουλου μέσα στα χρόνια:
 
 
 
 
 
 
 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164