Site icon TLIFE

Αποκλειστικό: Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στο TLIFE για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Έλενα Τοπαλίδου θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και πιο συγκεκριμένα να βάψει τα μαλλιά της σε ανοιχτή ginger απόχρωση. Σε φωτογραφία που αναδημοσίευσε η ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης 1/10, μας έδειξε το νέο της look.

Για πρώτη φορά, η Έλενα Τοπαλίδου εξηγεί στο TLIFE, τον λόγο για τον οποίο προέβη σε μια τέτοια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της και αν οφείλεται στις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρή.

«Για ταινία έγινε η αλλαγή, δεν το έκανα έτσι. Δεν θα έμπαινα σε αυτό το… αλλά ναι. Είναι μια ταινία που θα φύγω τώρα στην Πελοπόννησο για έναν μήνα. Ένα γύρισμα που θα κάνω εκεί για την καινούργια ταινία μεγάλου μήκους του Ευθύμη Σανίδη. Θα πάω εκεί πέρα να υπάρξω στην Πελοπόννησο δίπλα σε κάτι λουτρά με άργυλο. Θα έχω και ένα θεατρικό με τον Γιάννη τον Χουβαρδά στο Μέγαρο Μουσικής και εκεί θα θέλαμε να είναι ξανθά τα μαλλιά».

Όπως λέει η ηθοποιός στο TLIFE, έπρεπε να κάνει την αλλαγή για τον ρόλο, μια αλλαγή που δεν είχε χρειαστεί να κάνει ποτέ άλλη φορά όμως που της άρεσε αρκετά. «Καλέ ήταν για την δουλειά μου η αλλαγή. Με πήγαν εκεί, με σύρανε» λέει η Έλενα Τοπαλίδου.

Σε ερώτηση για τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρή, η ηθοποιός απαντά ευγενικά πως η συζήτηση θέλει να παραμείνει σε ό,τι αφορά στην αλλαγή στα μαλλιά της.

«Είπαμε για τα μαλλιά. Σόρρυ, ευχαριστώ» σημειώνει.

Το νέο look της Έλενας Τοπαλίδου ανέλαβε ο hair expert Νικόλας Βιλλιώτης.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

© 2024 tlife.gr