Αποκλειστικό – Η σύντροφος Απόστολου Λύτρα στο TLIFE: «Όσο ήταν στη φυλακή, του συμπαραστάθηκα ως φίλη»

Ερωτευμένος είναι ο Απόστολος Λύτρας, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μία ξανθιά μεσίτρια με την οποία πέρασε το Σαββατοκύριακό του στα Χανιά, με αφορμή τα γενέθλιά του, είναι η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE.

Πρόκειται για τη 45χρονη Θεοδώρα Παπαδοπούλου, με την οποία είναι σε σχέση τον τελευταίο μήνα.

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας, σε εμφάνισή του στη Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.

Η σύντροφος του Απόστολου Λύτρα στο TLIFE

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με την 45χρονη σύντροφο του ποινικολόγου, η ίδια δήλωσε αποκλειστικά: «Με τον Αποστόλη είμαστε 16 χρόνια φίλοι. Παραδέχομαι ότι είμαστε σε σχέση το τελευταίο διάστημα. Όσο εκείνος βρισκόταν στην φυλακή του συμπαραστάθηκα ως φίλη. Ήμουν δίπλα του, φυσικά».

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164