Site icon TLIFE

Αποκλειστικό: Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς με τα παιδιά τους στη Μύκονο για θαλάσσια σπορ – Φωτογραφίες

Διακοπές στη Μύκονο για την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά, οι οποίοι απολαμβάνουν τις βουτιές τους μαζί με τα δυο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο.

Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια – πρώην μοντέλο, βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες στο νησί των ανέμων, το οποίο φροντίζουν  να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι με την οικογένειά τους.

Το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα των διακοπών τους με τον Ηλία Κρασσά να εξασκεί τα παιδιά του στα θαλάσσια σπορ και την Βίκυ Καγιά να έχει διαρκώς τον έλεγχο στην οικογένειά της. 

Επιλέγοντας μπεζ και μαύρο μπικίνι, η Βίκυ Καγιά δείχνει την προτίμησή της στα μονόχρωμα μαγιό, με το σώμα της να μένει διαρκώς σε φόρμα. Από την άλλη, ο Ηλίας Κρασσάς, με ένα έντονο μαγιό και τη σανίδα του sup βούτηξε στην παραλία έτοιμος να εκπαιδεύσει τα παιδιά του.

Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Δέκα χρόνια κοινής ζωής

Η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2014, όταν η Βίκυ Καγιά ήταν το κεντρικό πρόσωπο καμπάνιας της επιχείρησης που «τρέχει» μέχρι και σήμερα ο Ηλίας Κρασσάς. 

Οι δυο τους από νωρίς αντιλήφθηκαν πως τα κοινά στοιχεία που τους ένωναν ήταν αρκετά, προχωρώντας έτσι τη γνωριμία τους σε σχέση.

«Διατηρούσαμε μια φιλική σχέση στην αρχή. Δουλεύαμε μαζί και σχεδιάζαμε μια πολύ ωραία έκδοση για την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων… Με πλησίασε για να είμαι το πρόσωπο της καμπάνιας και βγαίναμε στα ραντεβού με τις ομάδες και κάποιες φορές μόνοι μας», είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά.

Τον Ιούλιο του 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι! Ένα χρόνο αργότερα, το 2015, η κόρη τους Μπιάνκα έρχεται στη ζωή, κάνοντας μητέρα την Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά. Η προσωπική ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώνεται το 2018 με τη γέννηση του γιου τους, Κάρολου.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, ενώ τα καλοκαίρια του είναι αφιερωμένα στα παιδιά και στις ξέγνοιαστες στιγμές στα αγαπημένα τους νησιά. 

Το τρυφερό φιλί μαμάς και κόρης:

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Ζότος

© 2024 tlife.gr