Αποκλειστικό! Ξεσπά η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την Ιωάννα Τούνη: «Είναι λάθος να ανεβαίνει η τουρκική σημαία από μία πετυχημένη μητέρα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με την τουρκική σημαία, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καππαδοκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Η Ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε τη δική της τοποθέτηση στο TLIFE, σε επικοινωνία που είχε μαζί της η δημοσιογράφος, Ειρήνη Πεϊβάνη.

Όπως επισημαίνει η πολιτικός, είναι λάθος να αναρτάται η τουρκική σημαία από μία νέα μητέρα και επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της, η οποία μπορεί να επηρεάσει το κοινό της νέας γενιάς.

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, με την Τουρκία να κάνει παραβιάσεις, να απειλεί τη χώρα μας και το χειρότερο να σχεδιάζει και να διδάσκει «γαλάζιες πατρίδες» παραχαράσσοντας την ιστορία και τα θαλάσσια σύνορά μας είναι λάθος να ανεβαίνει η τουρκική σημαία από μια νέα, μητέρα, πετυχημένη γυναίκα στο χώρο της που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη και ιδιαίτερα της νέας γενιάς» αναφέρει σε δήλωσή της στο TLIFE η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164