Αποκλειστικό! Νικηφόρος – Ζωή Ασουμανάκη: Μαζί σε βραδινή έξοδο – Τι τρέχει ανάμεσά τους

Σε μια σπάνια κοινή βραδινή έξοδο απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τον Νικηφόρο με τη Ζωή Ασουμανάκη.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής και το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής, Εκεί ήταν που τους συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

Το 23χρονο μοντέλο από την Κρήτη, Ζωή Ασουμανάκη που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό «Miss International 2023», διασκέδασε με τον τραγουδιστή στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε έδειχναν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα αλλά και την παρέα ο ένας του άλλου.

Ο Νικηφόρος και η Ζωή Ασουμανάκη γελούσαν και συζητούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αγκαλιές ανάμεσά τους. Η γνωριμία του Νικηφόρου με το μοντέλο μετρά μερικούς μήνες. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του TLIFE η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους είναι φιλική. Ο τραγουδιστής και η Ζωή Ασουμανάκη φαίνεται πως έδεσαν ως παρέα από την αρχή, γι’ αυτό και επιλέγουν να περνούν χρόνο μαζί.

Κανείς βέβαια δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο στο μέλλον αυτή η φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ένα τρυφερό ειδύλλιο, δεν είναι άλλωστε κάτι που δεν έχουμε δει να συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής ωστόσο η σχέση τους παραμένει σε φιλικό επίπεδο με τους δυο τους να είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους.

«Δεν είμαι ερωτευμένος και δεν ξέρω αν μου λείπει η συντροφικότητα, γιατί όταν έχεις καιρό να το ζήσεις, πρώτον ξεχνάς πως είναι και ξεχνάς και την ανάγκη που σου δημιουργείται.  Συνηθίζεις με το να είσαι μόνος σου. Έχω φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου και αυτό φάνηκε μετά τη σχέση.  Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι τώρα είναι τα παιδιά. Θα ήθελα σίγουρα 2-3» είχε πει για την προσωπική του ζωή σε συνέντευξή του ο Νικηφόρος τον περασμένο Μάρτιο.

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP/Νίκος Δρούκας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164