Site icon TLIFE

Αποκλειστικό! Ο Άκης Σακελλαρίου στο TLIFE μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο»

Ένα τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του είχε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες του Αισχύλου», κινείτο στη Λεωφόρο Συγγρού με την μηχανή του, όταν οδηγός λεωφορείου τον παρέσυρε.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση για το ατύχημα, ο Άκης Σακελλαρίου μιλά αποκλειστικά στο TLIFE.GR για την κατάσταση της υγείας του, μέσα από το νοσοκομείο Γεννηματάς στο οποίο νοσηλεύεται.

«Είμαι καλά δόξα τω Θεώ. Έχει τραυματιστεί το πόδι μου αρκετά. Έχω τρία κατάγματα και μία πολύ σοβαρή ρήξη συνδέσμου. Δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο. Αύριο πιθανότατα να γίνει η επέμβαση. Με απασχολεί να δω τι θα γίνει τώρα με τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστώ. Έχουν μείνει 8 – 10 ακόμη. Είναι μεγάλο θέμα για το πώς θα εξελιχθούν αυτές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media και την ανακοίνωση του θεάτρου.

«Έκτακτη ανακοίνωση – Λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε ως συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του αγαπητού σε όλους μας και ιδιαίτερα αξιόλογου ηθοποιού Άκη Σακελλαρίου, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η αποψινή θεατρική παράσταση “Ικέτιδες” του Αισχύλου, Αναβάλλεται» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

© 2024 tlife.gr