Site icon TLIFE

Αποκλειστικό!Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο αεροδρόμιο μετά τα δημοσιεύματα για εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Στο αεροδρόμιο συνάντησε την περασμένη Κυριακή 21/7 το TLIFE τον Κωνσταντίνο Αργυρό ενώ στην παρέα του ήταν και ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα είναι σε σχέση τα δυο τελευταία χρόνια με τους δυο τους να προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ κρατώντας τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η σχέση αυτή ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, σύντομα θα περάσει στο επόμενο στάδιο αφού πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την νεαρή Αλεξάνδρα Νίκα να διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αυτά τα δυο χρόνια, η Αλεξάνδρα Νίκα φροντίζει να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της και να τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, πηγαίνοντας στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, αλλά και ακολουθώντας τον στις συναυλίες του. 

Πρόσφατα  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE o Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στα Χανιά λόγω μιας προγραμματισμένης εμφάνισης σε ένα prive party. Το TLIFE τον συνάντησε στο αεροδρόμιο μαζί με μια στενή του συνεργάτιδα ενώ μαζί τους ήταν και ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός διατηρεί μια πολύ καλή φιλική σχέση. Οι δυο άντρες άλλωστε έχουν συνεργαστεί στο The Voice ενώ τη σεζόν 2022-2024 εμφανίζοντας μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. 

Δες παρακάτω την αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το TLIFE

 

© 2024 tlife.gr