Site icon TLIFE

Αποκλειστικό! Ο Λάκης Γαβαλάς στα επόμενα επεισόδια του Emily in Paris – Η στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς

Ο Λάκης Γαβαλάς, πριν από λίγες ημέρες έδωσε το παρών στο πάρτι που διοργανώθηκε στην Ιταλία για τη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris» του Netflix. Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη, με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα, χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός σχεδιαστής, μάλιστα, μοιράστηκε και φωτογραφίες από την εμπειρία του με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο Λάκης Γαλαβάς στον νέο κύκλο του “Emily in Paris”

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο Λάκης Γαβαλάς που διατηρεί στενή φιλία με τον παραγωγό της σειράς Stephen Brown, αναμένεται να εμφανιστεί σε κάποια από τα επεισόδια του επόμενου κύκλου. Ο γνωστός σχεδιαστής προορίζεται για συγκεκριμένο ρόλο σε κάποιες σκηνές της πέμπτης σεζόν. 

«Ήταν να εμφανιστεί σε αυτόν τον κύκλο, ωστόσο οι υποχρεώσεις του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks την προηγούμενη σεζόν, τον κράτησαν πίσω» αναφέρει πρόσωπο κοντά στον σχεδιαστή αποκλειστικά στο TLIFE.

Emily in Paris: Φωτογραφίες του Λάκη Γαβαλά από το πάρτι για την πρεμιέρα

Στην προχθεσινή πρεμιέρα, ο Λάκης Γαβαλάς φωτογραφήθηκε και με πρωταγωνιστές της σειράς και όπως θα δεις και στις εικόνες παρακάτω, όλοι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και ευδιάθετοι.

«Ύστερα από πολλά χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας μου στη Ρώμη ως χορευτής στο μπαλέτο της κρατικής τηλεόρασης Rai ήρθα εδώ καλεσμένος σε αυτό το υπέροχο event για το πάρτυ της σειράς του netflix, Emily in Paris..‼️ Υπέροχος κόσμος και υπέροχες προοπτικές!
Πολλά πράγματα ήρθαν στην μνήμη μου και χαίρομαι που ακόμη σήμερα είμαι υγιής και να σας πω την αλήθεια αισθάνομαι ακόμη αυτό το παιδί που ήμουν τότε που πρωτοήρθα στα 21 μου και νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω. Ευχαριστώ την υγεία μου την αυτοπεποίθησή μου και το σεβασμό προς τον εαυτό μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο σχεδιαστής μόδας.

Δες στιγμιότυπα που εξασφάλισε το TLIFE από τη βραδιά

 

© 2024 tlife.gr