Site icon TLIFE

Αποκλειστικό: Ο Ματ Ντέιμον με την καλλονή σύζυγό του και τις κόρες του σε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο

Στη Μύκονο ο Ματ Ντέιμον με τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο και τις κόρες τους, Αλέξια και Ιζαμπέλα και το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες.

Ο 53χρονος διάσημος ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ, και η γυναίκα της ζωής του απαθανατίστηκαν σε τρυφερές στιγμές στην κοσμοπολίτικη παραλία στον Ορνό, ενώ τα βλέμματα τράβηξε το καλογυμνασμένο κορμί της άλλοτε μπάργουμαν. 

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Ματ Ντέιμον δεν σταμάτησε να φροντίζει τις γυναίκες της ζωής του, ενώ μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του φωτογραφικού φακού άρχισε τα… πειράγματα!

Ο Μάτ Ντέιμον και η οικογένειά του έρχονται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι στη Μύκονο, καθώς λάτρεψαν τις παραλίες, τα φαγητά και την κοσμοπολίτικη ζωή. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ δεν πέρασε απαρατήρητος από τους θαυμαστές του, και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Ο Ματ Ντέιμον και η Λουτσιάνα Μποζάν Μπαρόζο με καταγωγή από την Αργεντινή είναι παντρεμένοι από το 2005. «Η σύζυγός μου δεν προέρχεται από τον κόσμο της showbiz και έτσι οι φωτογράφοι μας αφήνουν ήσυχους» είχε δηλώσει παλαιότερα ο ηθοποιός (χωρίς βέβαια να… πέσει μέσα!).

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν στο Μαϊάμι για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Κολλητοί το 2003» που αρχικά ήταν να γυριστεί στη Χαβάη. Ένα βράδυ που εκείνος βαριόταν, οι συνάδελφοι του τον έπεισαν να βγουν για μπίρες, σύμφωνα με τις διηγήσεις του. Στο μπαρ που πήγαν, η γυναίκα που αργότερα θα γινόταν σύζυγός του, δούλευε ως μπαργούμαν.

«Κυριολεκτικά την ξεχώρισα μέσα σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Και τώρα έχουμε τέσσερα παιδιά», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

 

Φωτογραφίες: Νίκος Ζότος – NDP

© 2024 tlife.gr