Αποκλειστικό: Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε ρομαντικό δείπνο – Φωτογραφία

Τη νέα τους κοινή εμφάνιση έκαναν σήμερα Σάββατο 18 Μάϊου ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπου και απόλαυσε το γεύμα του σε γνωστό εστιατόριο, περνώντας χαλαρό χρόνο μαζί, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφία από τη νέα έξοδο του ζευγαριού. Όπως θα δεις, ο τραγουδιστής και το μοντέλο με casual look απόλαυσαν το φαγητό τους, σε μια «αθόρυβη» εμφάνιση, καθώς δεν επιθυμούν να απασχολούν με την σχέση τους.

Πριν από λίγο καιρό, το ζευγάρι είχε συζητηθεί από τα δημοσιογράφους στις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τα unfollow στο instagram, καθώς οι διαδικτυακοί τους φίλοι θεώρησαν πως οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι, ενώ όπως είχε ξεκαθαρίσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους: «Τίποτα δεν έγινε, όλα καλά. Όλα υπέροχα. Δεν νομίζω να δείτε επόμενο βήμα. Δεν είναι ο γάμος στα σχέδια μου. Είμαστε τέλεια, δεν έχει συμβεί τίποτα», ήταν τα λόγια του μοντέλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκλειστική φωτογραφία από τη νέα τους έξοδο…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164