Site icon TLIFE

Αποστολία Ζώη: Η πιο μεγάλη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα κι αλλά 5 πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη!

Είναι όμορφη ταλαντούχα και δεν διστάζει να λέει πάντα τις δικές της αλήθειες! Η Αποστολία Ζώη είναι από τις γυναίκες που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δυναμική, διεκδικεί ό,τι της ανήκει αλλά συνάμα και ευαίσθητη. Τον τελευταίο καιρό περνάει δύσκολα αφού στις αρχές του ΄18 έχασε τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έφυγε νικημένος από τον καρκίνο… Το 2013 είχε χάσει και τη μαμά της από την ίδια ασθένεια. Η απώλεια των γονιών της την πονάει ακόμα…

Αλλά η Αποστολία δεν το βάζει κάτω. Κάνει τα πάντα για να κάνει τη ζωή της αλλά και αυτόν τον κόσμο καλύτερο!  Αυτή την περίοδο μπορείς να τη δεις να εμφανίζεται live κάθε Κυριακή στο Cash στην Κηφισιά! Σήμερα θα μάθεις για εκείνη πράγματα που δεν ήξερες αφού απάντησε χωρίς φόβο αλλά με πάθος σε 9 ερωτήσεις του TLIFE!

Πότε αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;

Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφάσισα εγώ. Έτσι όπως μου τα ‘φερε η ζωή ήταν σαν να με βρήκε εκείνο. Το ξεκίνησα καθαρά ως χόμπι και για πολλά χρόνια, ακόμη και όταν είχα κάνει την πρώτη μου δισκογραφία, πίστευα ότι θα γίνω γυμνάστρια. Αυτό που έχω σπουδάσει δηλαδή.

Τι φοράς όταν κοιμάσαι;

Όταν είμαι μόνη μου ή με παρέα; (γέλια)

Ποιο φαγητό δεν έχεις φάει ποτέ στη ζωή σου;

Ψαρόσουπα! Μία φορά πήγα να φάω, στάθηκε κόκκαλο στο λαιμό μου και από τότε δεν την αγγίζω!

Έχεις κάποιο γούρι ή κάποια περίεργη συνήθεια;

Φοράω κάποια κοσμήματα που μου έχουν χαρίσει άνθρωποι που αγαπάω και κάνω μία ευχή κάθε φορά πριν βγω στη σκηνή. Δεν πιστεύω στα γούρια. Πιστεύω στην καλή ενέργεια που μπορεί να έχουν αυτά τα αντικείμενα πάνω μου αφού είναι ντυμένα από αγάπη.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Τον μεγαλύτερό μου φόβο τον βιώνω αυτή τη στιγμή. Πάντα φοβόμουν πώς θα ήταν η ζωή χωρίς γονείς.

Ποια υπερβολή έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Να κάνω και να μου κάνουν. Από δώρα μέχρι να εμφανίζομαι από το πουθενά εκεί που δεν το περιμένεις. Ακόμη και σε άλλη πόλη!

Πως διατηρείς τις αναλογίες σου; Διατροφή, γυμναστική;

Είμαι από τις τυχερές που δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να κάνω αυστηρή δίαιτα. Κάποιες φορές χρειάστηκε να κάνω καλύτερη διατροφή αλλά μέχρι εκεί. Όσο για τη γυμναστική, η υποδομή από τον πρωταθλητισμό στα παιδικά μου χρόνια είναι μία σοβαρή παρακαταθήκη για την τωρινή μου κατάσταση. Είναι λες και το σώμα μου θυμάται. Οπότε χρειάζομαι τη μισή προσπάθεια για να έχω ένα αποτέλεσμα που κάποιος άλλος θα προσπαθούσε δίπλα για να το έχει.

Τι έκανες όταν ένιωσες ότι σε αδικούν;

Μεγαλώνοντας καταλήγω ότι δεν υπάρχει δίκιο και άδικο. Σε μία κατάσταση όλοι έχουν δίκιο και όλοι άδικο από την πλευρά τους. Αυτό όμως που με πειράζει είναι όταν άνθρωποι που μπορούν να διαμορφώσουν γνώμες κάνουν κατάχρηση αυτής της δύναμης στο βωμό της τηλεθέασης διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, γιατί η πραγματικότητα πολλές φορές δεν φέρνει τηλεοπτικά νούμερα. Αυτό με βγάζει εκτός εαυτού είτε αφορά εμένα είτε ένα άλλο πρόσωπο της επικαιρότητας που μπορεί και να μην γνωρίζω.

Έχεις τσακωθεί για άντρα;

Μου φαίνεται τόσο αστείο αυτό και μακριά από την δική μου πραγματικότητα που όταν ακούω τέτοιες ιστορίες δεν τις καταλαβαίνω. Με τις γυναίκες που κάνουμε παρέα, σε αυτό τον τομέα, λειτουργούμε αντρικά.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE / Instagram Αποστολίας Ζώη

© 2024 tlife.gr