Site icon TLIFE

Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Εμπειρία ζωής το ταξίδι στην Αφρική με τα δίδυμα παιδιά τους – Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο ταξίδι εθελοντισμού και προσφοράς πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα παιδιά τους.

Η οικογένεια βρέθηκε στην Αφρική όπου και πέρασε μεγάλο μέρος του ταξιδιού του στην Τανζανία, όπου και συμμετείχε σε πρόγραμμα εθελοντισμού και παροχής βοήθειας στους ντόπιους.

«Με ρωτάτε για το ταξίδι αυτό της αγάπης και της προσφοράς πρώτα στον εαυτό μου και στα παιδιά μας , θα σας μιλήσω για όλα …. Προς το παρόν αφήνω την καρδιά μου να νοιώσει», έγραψε σε ανάρτηση η Ρούλα Ρέβη.

Μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά, όλοι μαζί είχαν τον κατάλληλο χρόνο για να περιηγηθούν αλλά και να μοιραστούν τις νέες τους οικογενειακές φωτογραφίες…

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη ο Αποστόλης Τότσικας είχε παραδεχθεί:  «Είναι πολύ σημαντικό να περνάς χρόνο με τον άλλο. Εμάς μας έδεσε ακόμα πιο πολύ εκείνη η περίοδος με τον Covid. Οπότε αυτό είναι το μυστικό: η συνεχής εγρήγορση και η αγάπη για τα πράγματα και απέναντι στον άλλο».

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

© 2024 tlife.gr