Site icon TLIFE

Απόστολος Γκλέτσος:  «Η δήλωση “το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές” ήταν πατρική και ιερή»

Στην περιβόητη δήλωση που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια, ότι “το ψάρι ψήνεται και από τις δυο μεριές” αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα. 

Η συγκεκριμένη δήλωση είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως την περίοδο που έγινε από τον Απόστολο Γκλέτσο, ωστόσο εκείνος αποφάσισε τώρα να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή χαρακτηρίζοντάς τη μάλιστα «πατρική και ιερή».

«Ήμουν δήμαρχος τότε και συνέβαιναν διάφορα. Μάθαινα διάφορα. Στη Στυλίδα η δήλωση αυτή πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Με ρώταγαν τότε και έλεγα ότι αυτή ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση, γιατί κάποιοι “δημοσιογράφοι” χαμογελούσαν και πίστευαν ότι είχα εγώ κάποια ανάγκη – ποια ανάγκη να έχω να βγω και να πω αυτό που  δε με ρώτησε κανένας, από μόνος μου το είπα.

Τους έλεγα ότι αυτή ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση. Το έκανα γι’ αυτά τα παιδιά. Και έρχεται τώρα, το 2024 να γρονθοκοπείται ένα πλάσμα 15χρονο. Και λέω, είναι πατρική ιερή δήλωση. Δεν είχα καμία ανάγκη, καμία απολύτως. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Εγώ δουλεύω στην Κύπρο και ζω στην επαρχία, η κοινωνία δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Είναι περίεργο. Τι δε μπορούν να καταλάβουν;

Δε ξέρω….Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά, έτσι ήταν ο πατέρας και η μάνα μου. Δε τα διάβασα κάπου αυτά, τα άκουσα από τον πατέρα και τη μάνα μου. Το να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή του αρέσει το ίδιο φύλο είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός, αυτά τα άκουσα στο σπίτι μου 3-4 χρονών. Γιατί να κοροϊδέψεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός;» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

© 2024 tlife.gr