Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Σήμερα ο γάμος και η βάφτιση του γιου τους στον Μαραθώνα – Το love story του ζευγαριού

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου έχουν διπλή χαρά! Το ζευγάρι παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Ο αδελφός του Σάκη Ρουβά συστήθηκε πριν από λίγα χρόνια τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχές του ως σεφ σε τηλεοπτικές εκπομπές. Στη συνέχεια ο ίδιος ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο όταν το 2022 βρέθηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor.

Την συμμετοχή του στο Survivor σχολίασε και ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς. «Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου», τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

 

Απόστολος Ρουβάς: Η σχέση με τη Φανή Γιαβρίδου

Αποχωρώντας από το παιχνίδι ο Απόστολος Ρουβάς πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή δίπλα στην σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου.

«Όταν αποφάσισα να μπω στο Survivor, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού.

Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς», δήλωνε για την σύντροφό του ο Απόστολος Ρουβάς καλεσμένος στο «After Dark».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Ήταν τέλη Απριλίου του 2023 όταν στα γενέθλια του γνωστού σεφ, η σύντροφός του Φανή και μερικοί καλοί του φίλοι αποφάσισαν να του ετοιμάσουν ένα πάρτι έκπληξη με τον ίδιο να προχωρά σε μια τρυφερή κίνηση προς την αγαπημένη του αφήνοντας για πρώτη φορά να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Φανής Γιαβρίδου χωρίς να κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν.

Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Ο ερχομός του γιου τους

Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του υποδέχονται το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι. Λίγες εβδομάδες αργότερα το ζευγάρι ξεκινά τις πρώτες τρυφερές αναρτήσεις με τον γιο του.

Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έχουν κάνει αρκετές θυσίες γι’ αυτή τη σχέση. Αρχικά ο Απόστολος Ρουβάς άφησε τη ζωή του στην Αθήνα για να είναι δίπλα στην αγαπημένη του στη Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν εκεί, ενώ τώρα, που εκείνος έχει ανοίξει το δικό του εστιατόριο στην πρωτεύουσα, η Φανή βρήκε δουλειά και τον ακολούθησε στην Αθήνα μόνιμα.

Σε λίγες ώρες το ζευγάρι θα βιώσει ιδιαίτερες στιγμές, καθώς παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο, ενώ βαφτίζει τον γιο του σε μια διπλή τελετή από την οποία δεν θα λείπουν οι οικογένειες του ζευγαριού μαζί με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164