Άρης Καβατζίκης: «Γιατί ένα κανάλι πρέπει να αξιοποιεί τον ίδιο παρουσιαστή σε τρία διαφορετικά πρότζεκτ;»

Με αφορμή τις τρεις εκπομπές που έχει αναλάβει να παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αλλά και τις δυο που φημολογείται ότι θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να εκφράσει τον προβληματισμό του.

Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να δίνονται τόσα πρότζεκτ σε έναν μόνο άνθρωπο ενώ θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν κι άλλα πρόσωπα σε αυτές.

«Εγώ πάντως, αυτό που δεν καταλαβαίνω από τα κανάλια, και διαφωνώ και με τον Γρηγόρη σε αυτό που του έχω μεγάλη συμπάθεια, γιατί θα πρέπει ένα κανάλι να αξιοποιεί έναν παρουσιαστή σε τρία διαφορετικά πρότζεκτ; Και για τον Γιώργο ακούγεται ότι θα αξιοποιηθεί σε δυο διαφορετικά πρότζεκτ.

Δεν έχει ευθύνη ο παρουσιαστής. Απλώς αναρωτιέμαι. Τελικά είναι καλό αυτό για έναν άνθρωπο, να καταναλώνει τόση ενέργεια και τόσο χρόνο για να κάνει δυο και τρία πράγματα; Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν άλλοι άνθρωποι. Ο Γρηγόρης ναι, έχει σκίσει, αλλά δεν έχει καθόλου χρόνο, το λέει ο ίδιος» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164