Site icon TLIFE

Άρης Καβατζίκης σε Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν βασανιστικό για μένα να ξέρω ότι δε μιλάμε, όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν δώρο»

Μια ημέρα πριν ρίξει αυλαία η Ελένη Μενεγάκη και αποχωρήσει οριστικά από το Mega, επέλεξε να καλέσει στην εκπομπή της έναν καλό της φίλο και συνεργάτη από τα παλιά, τον Άρη Καβατζίκη.

Οι δυο τους, που στο παρελθόν πέρασαν και μια περίοδο ψυχρότητας, είχαν μια πολύ ειλικρινή συζήτηση.

«Στο παρά πέντε πριν κλείσει η σεζόν εκδήλωσα την ανάγκη να σε δω άλλη μια φορά γιατί ήθελα και να σε δω από κοντά, να πούμε τα δικά μας, να μιλήσουμε λίγο για τηλεόραση, να μιλήσουμε λίγο χαλαρά για σένα, γι’ αυτά που γίνονται γύρω μας και για όλα αυτά που κι εσύ έχεις ζήσει όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής σου πορείας στην τηλεόραση» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη, υποδεχόμενη τον Άρη Καβατζίκη στο πλατό της εκπομπής της.

«Νομίζω ότι τα τελευταία τρία χρόνια οι απολογισμοί είναι συνεχείς. Η εικόνα μας από τη πρώτη μας στιγμή που βρεθήκαμε και όλο αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε για μένα στην τηλεόραση έρχεται πάρα πολύ συχνά στο μυαλό μου, πολύ συχνά. Θυμάμαι τα πάντα από τη πρώτη μας συνάντηση με όλες τις λεπτομέρειες. Θυμάμαι όλα όσα είπαμε, τους διαλόγους μας, τις απορίες σου για το αν είμαι καλά στην Αθήνα, αν έχω σπίτι εδώ γιατί μόλις είχα κατέβει από τη Θεσσαλονίκη.

Θυμάμαι τα πάντα κι επειδή περνάνε τα χρόνια και κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν – είναι 16 χρόνια. Ήταν το 2008. Έχουν περάσει 16 χρόνια κι εμείς είμαστε ακόμα εδώ» είπε εκείνος από τη δική του πλευρά.

«Έχουμε περάσει τις φάσεις μας, αλλά η ουσία στις σχέσεις των ανθρώπων είναι ότι όταν αναγνωρίζεις τον άλλον και τον εκτιμάς, ακόμα κι εκεί που λες ότι έγιναν κάποιες στραβοτιμονιές, όταν εκτιμάς τον άλλον και τον σέβεσαι, θέλεις να μην τον χάσεις από τη ζωή σου» σχολίασε η παρουσιάστρια,

«Σήμερα είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα και για μένα. Είμαι πολύ φορτισμένος γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή και η απόφαση που έχεις πάρει. Θέλω να σου πω ότι το ταξίδι του χωρισμού μας, όταν υπήρξαν κάποιες δυσκολίες στη σχέση μας, ήταν βασανιστικό. Ήταν βασανιστικό για μένα να ξέρω ότι εγώ με αυτόν τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει αυτό, που έχουμε χτίσει αυτό το πράγμα, δε μιλάμε. Ήταν μια περίοδος που με βασάνισε πάρα πολύ. Οι άνθρωποι που ήταν κοντά μου το γνώριζαν. Με βασάνισε πολύ.

Η μέρα που ξαναβρεθήκαμε και με κοίταξες και αγκαλιαστήκαμε, ήταν ένα από τα δώρα της ζωής. Με βασάνισε. Το ξέρεις καλύτερα από όλους, είμαι ιδιαίτερα συναισθηματικός» εξομολογήθηκε ο Άρης Καβατζίκης σε άλλο σημείο, με την Ελένη Μενεγάκη να του αποκαλύπτει πως από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε στο Mega σκέφτηκε πως θα τον ήθελε στην ομάδα της, αλλά δε του το πρότεινε γιατί βρισκόταν στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα.

© 2024 tlife.gr