Site icon TLIFE

Άρης Σερβετάλης και Έφη Μπίρμπα σε σπάνια βραδινή έξοδο – Δες φωτογραφίες

Μια σπάνια βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν πρόσφατα ο Άρης Σερβετάλης με τη σύζυγό του Έφη Μπίρμπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στη συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο του διεθνές μουσικό σύνολο «Utopia» που έλαβε χώρα στο Ηρώδειο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023, συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου.

Αυτή αποτελεί μια σπάνια δημόσια εμφάνιση του Άρη Σερβετάλη με την Έφη Μπίρμπα. Ο γάμος τους μπορεί να μετρά ήδη 14 χρόνια, ωστόσο οι δυο τους, είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων που αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγουν να μιλούν μόνο μέσα από την καλλιτεχνική τους πορεία.

«Μέσω της Έφης συνάντησα τον πνευματικό μου. Νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, τι κάνω, ποιος είμαι. Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν τραυματισμοί αλλά υπάρχουν και στεφάνια. Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που εργαζόταν, μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λένε “ζαβλαμάς”. Συζητήσαμε με την Έφη να αποχωρήσω από τον “Ρινόκερο”. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα η στάση της Έφης». είχε δηλώσει ο Άρης Σερβετάλης για τη σύζυγό του σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει έναν χρόνο πριν στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Κυψέλη”.

Φωτογραφίες: NDP/ Θωμάς Δασκαλάκης

© 2024 tlife.gr