Άρης Σοϊλέδης: Επιβεβαιώνει το χωρισμό του από την Ελένη Χατζίδου

Ένας χωρισμός που δεν το περιμέναμε και μια αγάπη που έληξε άδοξα. Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη που οι περισσότεροι πίστευαν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι όμως θέλησαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Έπειτα από 2μιση χρόνια σχέσης ήρθε το τέλος και η είδηση οριστικοποιήθηκε πριν από 15 ημέρες περίπου. Θαυμαστές και φίλοι του ζεύγους αναστατώθηκαν όταν κατάλαβαν ότι η Ελένη και ο Άρης έχουν σβήσει κάθε κοινή τους φωτογραφία στα social media, παρόλο που στα μέσα φημολογούνταν έντονα ο χωρισμός τους.

Ο Άρης δήλωσε στη Realnews: “Ναι, ισχύει! Δεν είμαστε μαζί πλέον με την Ελένη. Έχουμε χωρίσει τις τελευταίες 15 ημέρες. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ στους λόγους του χωρισμού, όμως δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης”.

Ο Άρης βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα και χαλαρώνει, συναντάει φίλους και γνωστούς. Από την άλλη, η Ελένη έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως single στην πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και των Otherview στο “Fantasia”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164