Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του, ότι η δημοσιότητα είναι κουραστική και το «καρφί» για τον Κώστα Φραγκολιά

Τη θέση του για την δήλωσή του περί κουραστικής δημοσιότητας που προκάλεσε αντιδράσεις τις προηγούμενες ημέρες θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Άρης Σοϊλέδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης, στη συνέντευξη που έδωσε πριν μερικές ημέρες στη Δάφνη Καραβοκύρη, ανέφερε πόσο κουραστική είναι η δημοσιότητα για έναν άνθρωπο που βρίσκεται διαρκώς στα φώτα. Αυτό προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Μάλιστα, στο q&a που έκανε, ένας ακόλουθός του θέλησε να του επισημάνει το «λάθος» του γράφοντας, «Κουραστική δημοσιότητα; Καταλαβαίνεις πως είναι λάθος έτσι… μετάνιωσες για τη φράση σου;».

Φυσικά ο Άρης Σοϊλέδης δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση αυτή ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και το καρφί του για τον μέχρι πρότινος κολλητό του, Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος ειρωνικά είχε πει, «κουραστική σαν να δουλεύεις στην οικοδομή».

«Φιλαράκι μου καλό, εάν ακούσεις το podcast χωρίς να απομονώσεις αυτή τη φράση, θα καταλάβεις ότι δεν το είπα όπως το ερμηνεύεις εσύ. Αδιαμφισβήτητα έχει και τα καλά του το να είσαι αναγνωρίσιμος και είναι αποτέλεσμα των επιλογών μου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι κάποιες φορές περιοριστικό και κουραστικό, εννοώντας ψυχικά και σωματικά.

Σίγουρα η οικοδομή θα με κούραζε σωματικά, γιατί μάλλον χρειάζεται να το διευκρινίσω και αυτό» ήταν η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164