Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Δύο ξένοι μετά τον χωρισμό! Οι νέες σχέσεις, οι δημόσιες εμφανίσεις και οι δηλώσεις

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν δύο μήνες ακριβώς η είδηση πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά χωρίζουν ύστερα από 7 ολόκληρα χρόνια σχέσης και λίγο πριν προγραμματίσουν τον επικείμενο γάμο τους.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά συγκατοικούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια και όταν πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ξενοίκιασαν το σπίτι που έμεναν στην Γλυφάδα. 

Μάλιστα, λίγο αφότου έγινε γνωστός στα lifestyle ειδησεογραφικά sites ο χωρισμός του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, ξεκίνησαν οι φήμες ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του με μια νέα εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο λόγος για την Μαριλίνα Κυπαρρίση, η οποία αγαπά τα ταξίδια, έχει έντονη κοινωνική ζωή και εργάζεται στο χώρο της εστίασης ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Μύκονο για σεζόν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, ήθελαν τον Άρη Σοϊλέδη και την εντυπωσιακή Μαριλίνα να έγιναν ζευγάρι όσο ακόμη η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor. Πάντως, οι φήμες γρήγορα επιβεβαιώθηκαν ότι ο ίδιος βρίσκεται σε νέα σχέση όταν κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Μάλιστα, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, είναι πως ο Άρης Σοϊλέδης λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι της νέας συντρόφου του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

«Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο» είχε δηλώσει πριν μερικές ημέρες ο Άρης Σοϊλέδης για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική ζωή του.

Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να κρατάει διακριτική στάση, όσον αφορά στον χωρισμό της, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη φαινόταν αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετοι, διασκεδάζοντας με τους κολλητούς φίλους της.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Ήταν μια δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, ήσυχη και ήρεμη, όπως πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Το διαχειρίστηκα ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία» είχε αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες η Μαρία Αντωνά σε τηλεοπτικές δηλώσεις της.

Το Πάσχα μάλιστα ταξίδεψε στο Ντουμπάι και πέρασε μαγικές στιγμές, αδιαφορώντας πλήρως για όλα όσα γράφονται για εκείνη μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή. Η Μαρία Αντωνά ανέλαβε ρόλο dj για τις ανάγκες γνωστού μαγαζιού, επιστρέφοντας έτσι σε μια δουλειά που αγαπούσε πολύ!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Όλα δείχνουν πως η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει προχωρήσει στη ζωή της και έχει έρθει κοντά με ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο. Στην εκπομπή «Γεια Σου», η Νάνσυ Παραδεισανού είχε δηλώσει:

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο».

Μετά από δύο ημέρες, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

Φωτογραφία από το nassosblog

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε πως δεν γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον Γιώργο Λιάγκα σε δημόσια εμφάνιση με γυναίκα, μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» αποκαλύπτοντας για τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή της:

«Είμαι μια χαρά, πολύ όμορφα, πολύ ευχάριστα. Ετοιμάζω τις καλοκαιρινές μου διακοπές, προς το παρόν όμως, δουλίτσες. Τι θέλεις να απαντήσω για τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή; Εσύ δεν είπες ότι φαίνομαι καλά και πολύ ανανεωμένη; Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου. Είμαι καλά, περνάω μια χαρά, απολαμβάνω τη ζωή, απολαμβάνω… Όπως είδατε, είμαστε φίλοι και περνάμε όμορφα. Μέχρι εκεί. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Δεν είναι όμορφο».

 

Όλα δείχνουν πως τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και η Μαρία Αντωνά προσπαθούν να αφήσουν οριστικά πίσω τους τα όσα όμορφα αλλά και δύσκολα έζησαν τα τελευταία 7 χρόνια και γυρίζουν σελίδα στις προσωπικές ζωές τους, πλέον ως χωρισμένοι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164