Site icon TLIFE

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Οι πιο έντονες στιγμές της στο Survivor – Οι ατάκες φωτιά, τα ξεσπάσματα και ο Χρήστος Δάντης

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor. Τόσο, λόγω του έντονου χαρακτήρα της, όσο και λόγω της σχέσης της με τον γνωστό τραγουδιστή, Χρήστο Δάντη. Είναι μια παίκτρια που δεν διστάζει να εκδηλώσει τα συναισθήματά της.

Ξεσπά, όταν νιώσει ότι αδικείται και συγκινείται όταν αναφέρεται στον αγαπημένο της, ο οποίος την στηρίζει δημόσια για την προσπάθειά της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τη δυναμική αθλήτρια την γνωρίσαμε στο Survivor ως παίκτρια της μπλε ομάδας των μαχητών. Όμως πρόσφατα, μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο, πραγματοποιήθηκε αλλαγή στις ομάδες, με την Ασημίνα να είναι πλέον παίκτρια της κόκκινης ομάδας των διασήμων.

Με αφορμή τις ανακατατάξεις του Survivor, ας θυμηθούμε τις πιο έντονες στιγμές της Ασημίνας στο παιχνίδι.

 

Οι ατάκες φωτιά για ορισμένους συμπαίκτες της στη μπλε ομάδα

Η Ασημίνα δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια τον εκνευρισμό της. Όπως όταν έριξε τα πυρά της σε δύο συμπαίκτες της από τους μαχητές, με αφορμή κάποιες αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για εκείνους που ήθελαν να την βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

«Από τη μία έχουμε ένα χαζό στην ομάδα (Σάββας Κάλφας) και από την άλλη έναν άνανδρο (Γιώργος Κατσαούνης), οι οποίοι δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν τη φράση που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι αφάνταστα, με έκανε να δακρύσω με τα λόγια του», είχε πει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Αυτοί οι δύο της ομάδας μου, με έκαναν να αδειάσω και να σιχαθώ και να φτάσω στο σημείο να πω ότι δεν θέλω να βρίσκομαι πλέον στην μπλε ομάδα», είχε συμπληρώσει θυμωμένη στην κάμερα του Survivor.

Οι συνεχόμενες ήττες της μπλε ομάδας που την έφεραν σε απόγνωση

Οι μαχητές, για ένα διάστημα, είχαν σημειώσει απανωτές ήττες στο Survivor και είχαν φτάσει στα όριά τους. Ανάμεσά τους και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μετά το τέλος ενός αγωνίσματος ξέσπασε σε κλάματα καταλογίζοντας ευθύνες για την ήττα της ομάδας της, στον συμπαίκτη της, Σπύρο Μαρτίκα.

«Σήμερα ήταν το 100 μου… Δεν μπορώ άλλο, δεν αντέχω άλλο. Δεν αντέχω γιατί αν κάποιος από την ομάδα μου ας πούμε δεν είναι η μέρα του, δεν μπορεί να το πει. Είμαστε με δεμένα χέρια κάθε φορά. Αναφέρομαι στον Σπύρο Μαρτίκα, δεν μπορώ να μην του καταλογίσω τις περισσότερες ήττες της ομάδας. Είμαστε με δεμένα χέρια και αυτή τη στιγμή επειδή έχει κριθεί το αποτέλεσμα από τον κόσμο δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το να κλαίω, δεν ξέρω πως έχουν κρίνει, αλλά αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα εγώ θα αποχωρήσω. Δεν αντέχω άλλο», είχε πει με δάκρυα στα μάτια η αθλήτρια.

Η επιβεβαίωση της σχέσης της με τον Χρήστο Δάντη, τα τρυφερά λόγια και η δημόσια στήριξη από τον γνωστό τραγουδιστή

Η επιβεβαίωση της σχέσης της Ασημίνας Χατζηανδρέου με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Δάντη ήρθε με μία αναφορά της αθλήτριας σε ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του συντρόφου της. «Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ”», είχε πει χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιάνο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την προσωπική της ζωή.

Σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχαν κερδίσει οι μαχητές, η Ασημίνα είχε προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση. «Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά. Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια», είχε πει συγκινημένη η Ασημίνα στην κάμερα του Survivor.

Όταν η Ασημίνα έλαβε το πολυπόθητο μήνυμα από τον σύντροφό της, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε στο μήνυμά του: «Έλα ρε Morrison – Βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι με τις νίκες και τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στεναχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου. Εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες “Πάμεεε” και γαβγίζει. Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και “αγρίμι” είσαι, από κάτω κρύβεται μια ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει… Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός, Βουνοοο».

Μετά τη δημιουργία των ομάδων, η Ασημίνα πλέον αγωνίζεται με την κόκκινη ομάδα βάζοντας τα δυνατά της σε κάθε στίβο μάχης.

Ο Χρήστος Δάντης σε κάθε ευκαιρία εκφράζει δημόσια την στήριξή του στην δυναμική αθλήτρια και σύντροφό του φανερώνοντας πόσο περήφανος νιώθει για εκείνη. Μάλιστα πρόσφατα σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Κοιτάζω το γεμάτο στεναχώρια και αμηχανία βλέμμα σου και σε νιώθω. Είσαι σαν να ξεκινάς από την αρχή… Υπομονή θηρίο μου και όλα θα στρώσουν… Είσαι βουνό», ενώ κυκλοφόρησε και τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνην.

Ασημίνα Vs Σοφιάννα

Οι δύο πρώην (;) φίλες χωρίστηκαν και οι σχέσεις τους έφτασαν στα άκρα… Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σοφιάννα Αβραμάκη βρέθηκαν για αρκετό καιρό σε κόντα.

Αξιοσημείωτη στιγμή για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν όταν άφησε αιχμές για τους συμπαίκτες της και ειδικότερα για τα… αισθήματα που μπορεί να τρέφει η πρώην (;) φίλη της, Σοφιάννα Αβραμάκη για τον Άρη Σοϊλέδη.

Πολλοί στοιχηματίζουν ότι η 22χρονη παίκτρια θα φτάσει στον τελικό του φετινού Survivor. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε να δούμε ακόμη πολλές έντονες στιγμές της!

© 2024 tlife.gr