Αστέρια στον… πάγο !

Αφού ίδρωσαν, κουράστηκαν, χτύπησαν και τελικά… χόρεψαν πάνω στο παρκέ, τώρα τα αστέρια του ΑΝΤ1, καλούνται να δείξουν το ίδιο πάθος και το ίδιο πείσμα, γλιστρώντας πάνω στον πάγο ! Ναι, ναι, πάνω στον πάγο !

Βλέπετε, οι Αντεννικοί σχεδιάζουν να συνεχίσουν να χορεύουν στους ρυθμούς της… φρενίτιδας του “Dancing” και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, προσφέροντάς μας μάλιστα, μία χρονιά με… διπλή δόση “Dancing with the stars”. Η διοίκηση του ΑΝΤ1 λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν την τεράστια επιτυχία που σημειώνει το σόου και τα τρελά ποσοστά τηλεθέασης που τους χαρίζει, αποφάσισε να έχει την σεζόν 2011-2012, “Dancing” Χ2 !

Αποτέλεσμα; Φρόντισαν να αγοράσουν και να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του ψυχαγωγικού σόου “Dancing on ice” ,όπου εδώ τα αστέρια μας, καλούνται να μας επιδείξουν το χορευτικό τους ταλέντο, πάνω στα παγοπέδιλα και τον πάγο, προσφέροντάς μας, μεγαλύτερο θέαμα.

Συγνώμη αλλά μήπως θα μπορούσατε να φανταστείτε το τι θα γινόταν αν βλέπαμε πάνω σε… παγοπέδιλα τον Τρύφωνα Σαμαρά; Της… κολάσεως !

Μάλιστα, το συγκεκριμένο φορμά, έχει ήδη ξεκινήσει να στήνεται στο Μαρούσι, μιας και οι Αντεννικοί σχεδιάζουν να το βγάλουν στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή, από τον Νοέμβριο και μετά, έτσι ώστε το κλασικό “Dancing” να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας, τον Μάρτιο του 2012.

Τα στελέχη του καναλιού ,λοιπόν, φαίνονται ενθουσιασμένα με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, γι αυτό και έχουν αρχίσει να σκέφτονται και να ασχολούνται με τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν, αφού το κόστος για να κάνουν το στούντιο παγοδρόμιο είναι υψηλό.

Έτσι, προσανατολίζονται στο να μεταφέρουν το πλατό σε κάποιο από τα παγοδρόμια της Αττικής που δεν λειτουργούν. Μάλιστα, έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες προκειμένου να βρουν τον χώρο που θέλουν.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164