Site icon TLIFE

Αθηνά Ευμορφιάδη: Η παίκτρια του Survivor πριν τις πλαστικές επεμβάσεις – Φωτογραφίες

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έχοντας τεράστια εμπειρία στο ρινγκ, κρέμασε τα γάντια του box ξεκινώντας το δικό της ταξίδι στο φετινό Survivor.

Η δυναμική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είναι 30 ετών, έχει ύψος 1,80, ενώ είναι είναι μια δυναμική αθλήτρια και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Kick Boxing.

Δες όσα δήλωνε λίγο πριν το Survivor:

Αθηνά Ευμορφιάδη – Φωτογραφίες πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Η γνωστή αθλήτρια πριν από λίγα χρόνια γνώρισε αρκετή δημοσιότητα μέσα από τις διακρίσεις της στο Kick Boxing, όπου και είχε ξεκινήσει να δίνει τις πρώτες της συνεντεύξεις μιλώντας για την εμπειρία της στο ρινγκ αλλά και τα μελλοντικά της όνειρα, σε προσωπικό επίπεδο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο προκαλούν οι φωτογραφίες της Αθηνάς Ευμορφιάδη από εκείνη την περίοδο των 25 ετών μιας και αποδεικνύουν τις αλλαγές στο πρόσωπό της, σε σύγκριση με την σημερινή της εικόνα στο Survivor.

«Δύσκολο πράγμα ο πρωταθλητισμός. Έμαθα να ζω με την μοναξιά μου έμαθα να στερούμε τα πάντα και να είμαι ανθεκτική στο πόνο. Μου έδωσε πολλά ο αθλητισμός..! πολλές φορές φοβήθηκα την ήττα το ομολογώ.. έμαθα όμως  πως κανείς δεν είναι αήττητος.. έμαθα πως για να φτάσεις στην Κορυφή θα συναντήσεις θηρία αντάξια σου όποτε ξέρεις ότι είναι δύσκολο να κρατηθείς εκεί ψηλά», δήλωνε η Αθηνά Ευμορφιάδη λίγο πριν το Survivor.

Δες παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες μετά τις πλαστικές επεμβάσεις

 

Αθηνά Ευμορφιάδη – Προσωπική ζωή

Φανατικός τηλεθεατή του Survivor ο Γιάννης Μαυροκορδάτος. Ο σύντροφος της Αθηνάς Ευμορφιάδη  είναι ιδιοκτήτης  σχολής πολεμικών τεχνών, ενώ πρόσφατα τον είδαμε να μιλά στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή, «Super Κατερίνα».

«Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαυροκορδάτος.

© 2024 tlife.gr