Αθηνά Οικονομάκου: Απαθανατίζει τα παιδιά της, Μάξιμο και Σιέννα σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο

Στη βάση της, την Αθήνα έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολλές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας που πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έχει πλέον γυρίσει οριστικά κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε σχέση με τον Μπρούνο Τσερέλα με τους δυο τους να μην κρύβουν τον έρωτά τους ενώ δεν είναι λίγες οι κοινές αναρτήσεις στα social media που μαρτυρούν το πως αισθάνονται ο ένας για τον άλλον.

Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα ήταν και παραμένουν για την Αθηνά Οικονομάκου τα δυο της παιδιά, ο έξι ετών Μάξιμος και η τριών ετών Σιέννα. 

Η ηθοποιός-επιχειρηματίας φροντίζει να τους αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 3/9 δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή στιγμή τους. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τα δυο παιδιά της αγκαλιασμένα στον κήπο του σπιτιού τους.

Δες παρακάτω τη σχετική ανάρτηση

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164