Αθηνά Οικονομάκου: Επέστρεψε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της μετά τις διακοπές – Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστεί

Μετά τις διακοπές διαρκείας που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου τόσο με τα δυο παιδιά της – Μάξιμο και Σιέννα – όσο και με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα, η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα συμμετέχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ξεκαρδιστική κωμωδία με τίτλο «Έχω παιδιά» στο Mega με πρωταγωνιστές την Ευγενία Σαμαρά και τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς του Mega, γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο «Καλή μας αρχή!».

Η υπόθεση της σειράς

Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια.

Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Ένα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164