Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στην Ιταλία

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ολοκλήρωσαν το φετινό καλοκαίρι κάνοντας ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά από αρκετό διάστημα παραμονής στη Μύκονο, μάζεψε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε για την Ιταλία, παρέα με φίλους.

Πρώτος σταθμός ήταν το Κάπρι, εκεί όπου η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε το ταξίδι της στα social media δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες.

Αθηνά Οικονομάκου – Οι πόζες με μαγιό στην Ιταλία

Και σε αυτό της το ταξίδι, η γνωστή ηθοποιός εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της με μαγιό, με μπικίνι που ανέδειξαν το καλλίγραμμο κορμί της.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ερωτευμένοι στην Ιταλία

Ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος πέρασε το φετινό καλοκαίρι στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στη Μύκονο, είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει στην Ιταλία, αγκαλιά με τη σύζυγό του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Mega, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει για το δύσκολο διάστημα που βίωσε μετά τη γέννηση του γιου της, αλλά και την στήριξη από τον σύζυγό της…

«Μετά το εξάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον εαυτό μου», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου – Ανάμελες στιγμές στην Ιταλία

Η ηθοποιός έκανε τα πρώτα της reels στο instagram με βίντεο από το ταξίδι στην αγαπημένη της, Ιταλία.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η νέα σεζόν βρίσκει πλέον την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Αθήνα, έτοιμοι για τον χειμώνα που έρχεται μαζί με τα δυο τους παιδιά.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Instagram

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164