Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου: Οι αποκαλυπτικές πόζες με μαγιό πάνω σε σκάφος – Φωτογραφίες

Η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να βρει νέες ισορροπίες μετά την μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της, αφού αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Η απόλυτη προτεραιότητα της ηθοποιού είναι τα δύο παιδιά της, ο Μάξιμος και η Σιένα ενώ σύμμαχοί της σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο είναι πάντα οι κολλητοί της φίλοι.

Η Αθηνά Οικονομάκου, θέλοντας να ξεφύγει από την επιβαρυμένη καθημερινότητά της προσπαθεί να κάνει πράγματα που αγαπά, όπως τα ταξίδια και οι βόλτες με φίλους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου έχει απαθανατιστεί από τον φωτογραφικός φακό σε βραδινές εξόδους, με πιο πρόσφατη αυτή τον Νίκο Βέρτη. (Δες αναλυτικά εδώ)

Δραστήρια παραμένει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως το βράδυ της Κυριακής που ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό πάνω σε σκάφος, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα Likes έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την αποθέωναν για τις άψογες αναλογίες της.

Φωτογραφίες: Instagram

© 2024 tlife.gr