Site icon TLIFE

Αθηνά Οικονομάκου – Βάσω Λασκαράκη: Απόδραση με τις οικογένειές τους στο Πάπιγκο! [pics,vids]

Μετά το tour στην Ευρώπη η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισαν να περάσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Ελλάδα και έφυγαν με τις οικογένειές τους για τα Ιωάννινα. Οι δυο καλές φίλες και κουμπάρες, έχοντας μαζί τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα ταξίδεψαν οδικώς ως το Πάπιγκο και απολαμβάνουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, καθώς η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται σε γυρίσματα για τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και ταυτόχρονα «τρέχει» και τις επιχειρηματικές της κινήσεις, αλλά και η Βάσω Λασκαράκη έχει καθημερινά πολύωρα γυρίσματα για το «Έρωτας μετά’, τα δυο κορίτσια αφιέρωσαν αυτό το τριήμερο στις οικογένειές τους.

Με άκρως «ταξιδιάρικη» διάθεση, οι δυο πρωταγωνίστριες έφθασαν στα Ιωάννινα, έκανα τις βόλτες τους στην εξοχή και φυσικά μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες και video.

Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ταξίδεψαν με το αυτοκίνητο μόλις ρύθμισαν όλες τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και δυστυχώς τους έπιασε κακοκαιρία στο δρόμο. Φθάνοντας όμως, στον προορισμό τους απόλαυσαν μια κρύα, αλλά ηλιόλουστη μέρα.

Όσο για την Αθηνά Οικονομάκου; Μπορεί να ταξίδεψε βράδυ Παρασκευής, αλλά νωρίς το πρωί του Σαββάτου έκανε τις βόλτες της στα Ζαγοροχώρια και το Πάπιγκο και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Και φυσικά το ταξίδι συνεχίζεται!

© 2024 tlife.gr