Αθηνά Ωνάση: Για πόσο πούλησε τους στάβλους που απέκτησε με τον Αλβάρο;

Η Αθηνά Ωνάση θέλει να ξεφορτωθεί ό,τι της θυμίζει το πρώην σύζυγό της, Αλβάρο Ντε Μιράντα και συγκεκριμένα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας που είχε ιδρύσει με τον ίδιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life, η Αθηνά πούλησε τους περίφημους στάβλους του Γουέλινγκτον στη Φλόριντα έναντι 12,75 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να απαλλαχθεί από καθετί που της θύμιζε το παρελθόν.

Μαζί με τους συγκεκριμένους στάβλους, προς πώληση ήταν και μια πολυτελή βίλα 25 στρεμμάτων όπου διέμενε με τον πρώην σύζυγό της, για την οποία η χρυσή κληρονόμος ζητάει 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όσον αφορά στο ζεύγος που τράβηξε χωριστούς δρόμους, εδώ και καιρό ο Αλβάρο έχει ήδη φτιάξει ξανά τη ζωή του και χαμογελάει πάλι στο πλευρό της νέας του αγαπημένης, Denise Severo. Ο ίδιος συνεχώς μέσα από τα social media εκφράζει τα συναισθήματά του και συχνές είναι οι ερωτικές εξομολογήσεις που κάνει στη σύντροφό του και μοντέλο στο επάγγελμα.

Από την άλλη, η Αθηνά φλερτάρει με εκατομμυριούχο από το Μιλάνο, τον οποίο γνώρισε σε φιλανθρωπικό γκαλά πριν από λίγους μήνες. Το όνομα του άντρα που έκλεψε την καρδιά της Αθηνάς δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Όσοι τον γνωρίζουν όμως μιλούν για έναν πολύ αθλητικό και γοητευτικό άντρα που λατρεύει την ιππασία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164