Αθηναΐς Νέγκα: Ξεσπά κατά του Στέφανου Τσιτσιπά – «Παραμένει ολοφάνερα προβληματικός, είναι εξαρτημένος και ανόητος»

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το πρόσφατο ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά κατά του πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του, Απόστολου Τσιτσιπά.

Ο νεαρός τενίστας κατά τη διάρκεια του αγώνα του, είχε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα κατά του πατέρα του, τον οποίο μάλιστα έδιωξε από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις με τη συμπεριφορά του. Ανάμεσα σε αυτούς που εκφράστηκαν αρνητικά για εκείνον είναι και η Αθηναϊς Νέγκα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά».

Ενώ σε άλλη της ανάρτηση πρόσθεσε, «Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα».

Να θυμίσουμε ότι χθες 9/8 ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον πατέρα του Απόστολο, και δήλωσε ιδιαίτερα στεναχωρημένος γι’ αυτό του το ξέσπασμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164