Site icon TLIFE

Ατύχημα για την Cate Blanchett – Χτύπησε με αλυσοπρίονο στο κεφάλι

Μια αρκετά άτυχη στιγμή είχε χθες η Cate Blanchett, καθώς κατάφερε… να χτυπήσει με αλυσοπρίονο το κεφάλι της. Η διάσημη ηθοποιός τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια εργασιών στο σπίτι της στην Μεγάλη Βρετανία, όπου μένει τους τελευταίους μήνες απομονωμένη λόγω του κορονοϊού.

Τη δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε η ίδια στο podcast της πρώην πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Julia Gillard, λέγοντας πως γραντζουνίστηκε στο κεφάλι της ενώ χρησιμοποιούσε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο, αποφεύγοντας παρά τρίχα έναν σοβαρό τραυματισμό.

«Είμαι καλά. Είχα ένα ατύχημα με αλυσοπρίονο χθες, το οποίο μπορεί να ακούγεται πολύ συναρπαστικό, αλλά δεν ήταν. Εκτός από την γρατσουνιά στο κεφάλι, είμαι μια χαρά» δήλωσε στο podcast. Η Julia Gillard, μάλιστα, έδωσε μια επική απάντηση στην χολιγουντιανή ηθοποιό: «Να είστε πολύ προσεκτική με το αλυσοπρίονο. Έχεις ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να δει γρατσουνιές και σημάδια επάνω σε αυτό».

Η Cate Blanchett, μάλιστα, αποκάλυψε πως πέρασε πολύ ήσυχα στην καραντίνα, έχοντας πάρει και έναν χρόνο άδεια από την δουλειά της για να βοηθήσει τον μεγαλύτερο της γιο, Dashiell στην τελευταία του χρονιά στο σχολείο.

© 2024 tlife.gr