Site icon TLIFE

Ατύχημα για τον γιο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα – «Όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος όλος»

Στιγμές αγωνίας πέρασαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, καθώς ο μικρός τους γιος είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ναταλί Κάκκαβα μλεσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα δημοσίευσε μια φωτογραφία που κρατά αγκαλιά τον μικρό της γιο, τη στιγμή που το τραύμα δίπλα από το δεξί του μάτι είναι εμφανές. Όπως περιέγραψε η ίδια στην ανάρτησή της, ο πανικός την κυρίευσε αρχικά, ενώ, αφού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον μικρό Μάρκο, στη συνέχεια επισκέφτηκαν το κέντρο Υγείας, ώστε να του κάνουν ράμματα.

«Το μικρό μου.. Το στερνοπούλι μου.. Τι λιοντάρι μου.. Πάλι μας κοψοχόλιασε .. Άλλο ένα παράσημο λοιπόν… Γιατί όσα φέρει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Δεν ξέρω αν ποτέ ξεπερνάμε εμείς οι γονείς αυτά τα πρώτα λεπτά του πανικού.. Χτύπημα.. Αιμορραγία.. Τα πρώτα “Γιατί Θεέ μου?” Τρέμουν τα χέρια σου.. Αλλά πρέπει ψύχραιμα να δώσεις τις πρώτες βοήθειες…Και η ψυχή σου πονάει.. Μετά κέντρο Υγείας.. Η διαδρομή ατελείωτη..

Η ώρα της διάγνωσης.. Θέλει ράμματα.. Ωχ Θεέ μου.. Λες δεν γίνεται πάλι… Ο Μάρκος δυνατός.. Να δίνει σε μένα κουράγιο που, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ ότι λύγισα.. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Αγιάς..Ήταν υπέροχοι.. Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου καλά.. Καλή Παναγία να έχουμε.. Να προσέχεις τα αγγελούδια μας..»

© 2024 tlife.gr