Site icon TLIFE

Ατζούν Ιλιτζαλί: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του με την 25χρονη σύντροφό του – «Η ζωή είναι ωραία όταν την μοιράζεσαι»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια παραμυθένια τελετή την 25χρονη σύντροφό του, Αyca Cagla Altunkaya. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία και απευθείας έγινε πρώτο θέμα σε ελληνικά και τουρκικά μέσα.

Ο 55χρονος Τούρκος παραγωγός του Survivor και η κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ayca αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μετά από 2 χρόνια σχέσης έχοντας δίπλα τους ελάχιστους καλεσμένους. Μάλιστα, αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι!

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δύο ημέρες μετά τον γάμο του, δημοσιεύοντας τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την χαρούμενη μέρα και μας έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους. Η ζωή είναι ωραία όταν την μοιράζεσαι. Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω» έγραψε ο παραγωγός του Survivor στη λεζάντα.

© 2024 tlife.gr