Ατζούν Ιλιτζαλί: Νέες φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο του με την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Τι κι αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η 25χρονη Ayca Cagla Altunkaya προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ο 55χρονος Τούρκος παραγωγός και η κατά 30 χρόνια μικρότερή του Ayca αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μετά από δυο χρόνια σχέσης έχοντας δίπλα τους ελάχιστους καλεσμένους.

Οι δυο τους ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τους πολύ στενούς φίλους και συγγενείς. Φυσικά από δίπλα τους δε θα μπορούσε να λείπει και ο πολύ στενός συνεργάτης του Ατζούν Ιλιτζαλί, Εσάτ Γιουντούκ με τη σύζυγό του, η οποία ήταν και η πρώτη που πρόδωσε την είδηση του γάμου. Στη συνέχεια και ο ίδιος ο Εσάτ δημοσίευσε μια σχετική φωτογραφία από τον γάμο.

Το ζευγάρι έφτασε στο σημείο της τελετής με σκάφος ενώ λίγη ώρα μετά την άφιξή τους εκεί, φωτογραφίες έκαναν την εμφάνισή τους σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης βλέπουμε το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Η Αyca επέλεξε γι’ αυτή τη σημαντική ημέρα της ζωής της ένα ρομαντικό νυφικό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα επίσης ρομαντικό και χαλαρό χτένισμα.

Αξίζει να θυμίσουμε πως αυτός δεν είναι ο πρώτος αλλά ο τέταρτος γάμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazete Magazin (@gazetemagazin)

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelin Kaya (@modavesosyete)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164