Site icon TLIFE

Ατζούν Ιλίτζαλι: Ποια είναι η 25χρονη που παντρεύτηκε – Οι τρεις προηγούμενες γυναίκες που τον οδήγησαν στον γάμο

Γαμπρός για τέταρτη φορά ντύθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί το απόγευμα της Τετάρτης 4/9.

Ο Τούρκος παραγωγός παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του Αyca Cagla Altunkaya έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους μόνο καλεσμένους.

Ποια είναι η 25χρονη Ayca που παντρεύτηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η Ayca Cagla Altunkaya γεννήθηκε στην τούρκικη πόλη Γιάλοβα, το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ayca σπούδασε νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ. Το ειδύλλιο της 22χρονης με τον Ατζούν αποκαλύφθηκε όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί στο κότερο που ανήκει στον Ατζούν. Μάλιστα, το πρώτο διάστημα είχε σχολιαστεί έντονα η εντυπωσιακή ομοιότητά της με την πρώην και τρίτη σύζυγό του Ατζούν, Seyma Subasi.

Οι προηγούμενοι τρεις γάμοι και τα τέσσερα παιδιά

Αυτός όμως δεν ήταν ούτε ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος, ούτε ο τρίτος γάμος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά ο τέταρτος.

Αν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον Ατζούν Ιλιτζαλί, πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, αυτό είναι σίγουρα η πολυτάραχη προσωπική ζωή.

Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία το 1990 απέκτησε μια κόρη, την Μπανού. Το διαζύγιό τους ήρθε μερικά χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 1993.

Η πρώτη σύζυγος του Ατζούν, Σεντά

 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αφού περιπλανήθηκε για μερικά χρόνια σε… διάφορες γυναικείες αγκαλιές, τελικά το 2003 ξαναπαντρεύτηκε με μια εντυπωσιακή Τουρκάλα, τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά (2004) και τη Γιασεμίν (2007).

Η εικόνα που έδειχναν προς τα έξω ήταν αυτή του τέλειου ζευγαριού. Η Ζεϊνέπ σε κάθε δημόσια αναφορά της στον Ατζούν έκανε λόγο για τον άντρα της ζωής της, τον άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελε να περάσει μαζί του όλη της τη ζωή.

Η δεύτερη σύζυγος του Ατζούν, Ζεϊνεπ

 

Όλα αυτά βέβαια γκρεμίστηκαν μερικά χρόνια αργότερα, το 2010 όταν το φως της δημοσιότητας είδε η εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει ο Ατζούν με την Σεϊμά Σουμπάσι. Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται να γνωρίστηκε με την 26χρονη τότε ενδυματολόγο κατά τη διάρκεια του “So you think you can dance”, το οποίο παρουσίαζε ο ίδιος. Οι δυο τους σύντομα ήρθαν πολύ κοντά κι αυτό στάθηκε η αφορμή για να διαλυθεί ο γάμος του Ατζούν με τη Ζεϊνέπ.

Και πριν καλά καλά καταλαγιάσει ο ντόρος γύρω από το σκάνδαλο αυτό, και την παράλληλη σχέση του, το φως της δημοσιότητας θα δει η είδηση της εγκυμοσύνης της γυναίκας που έγινε η αφορμή να διαλυθεί ο γάμος του.

Ατζούν και Σεϊμά ζουν πλέον ελεύθεροι τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τις στιγμές με την κόρη τους, η οποία γεννήθηκε το 2013, και πήρε το όνομα Μελίσα. Το διαζύγιο με την Ζεϊνέπ εκδόθηκε τελικά το 2016.

Το 2017 παντρεύτηκε με έναν γάμο υπερπαραγωγή της Σεϊμά. Ο γάμος τους στο Σεν Τροπέ θα θύμιζε παραμύθι και οι 300 καλεσμένοι τους έδειχναν εντυπωσιασμένοι από τον πλούτο και την τελειότητα της διοργάνωσης.

Ο Ατζούν με την τρίτη του σύζυγο

 

Μετά την καθιερωμένη δεξίωση η Σεϊμά η οποία έχει πάθος με το clubbing πηγαίνει στο Caves Du Roy, όπου μουσική παίζει ο διάσημος dj Solomun…  Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ. Οι κοινές εμφανίσεις άρχισαν να μειώνονται. Μόλις 13 μήνες μετά την παραμυθένια τελετή, θα υπογράψουν το διαζύγιό τους.

Ο Ατζούν μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς διέψευσε ότι υπάρχουν τρίτα πρόσωπα και από τις δύο πλευρές και περιορίστηκε να πει πως ο γάμος μπορεί να τελείωσε όμως η σχέση τους παραμένει καλή. Αλλωστε το πρώην ζευγάρι έχει μία μικρή κορούλα, την Μελίσα, η οποία είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Ο Ατζούν με τις τέσσερις κόρες του

 

 

© 2024 tlife.gr