Site icon TLIFE

“Aveninta Brazil” : Η σαπουνόπερα που κέρδισε πάνω από 80.000.000 τηλεθεατές κάνει απόψε πρεμιέρα στον Alpha!

Λατρεύετε τα μίση, τα πάθη, τους έρωτες, τις ίντριγκες, τα σκοτεινά μυστικά; Τότε σας έχουμε ευχάριστα νέα, αφού από σήμερα μια καθαρόαιμη σαπουνόπερα έρχεται στους δέκτες μας. Πρόκειται για τη νέα καθημερινή σειρά του Alpha, «Aveninta Brazil», η οποία θα βγαίνει στον αέρα κάθε βράδυ στις 8.00.
Το «Aveninta Brazil» δεν είναι απλά ακόμη μία σαπουνόπερα. Πρόκειται για μια παραγωγή η οποία στη Βραζιλία κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, κατέκτησε τα social media και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό και εμπορικό φαινόμενο! Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το παρακολούθησαν περίπου 80 εκατομμύρια τηλεθεατές ξεπερνώντας σε τηλεθέαση το 82%!
Η απήχησή του κυριολεκτικά ερήμωσε τους δρόμους της Βραζιλίας, ενώ ακόμη και η πρόεδρος της χώρας ανέβαλε τα προγραμματισμένα της ραντεβού για να το παρακολουθήσει. Πρόκειται δε για μία ιστορία εκδίκησης και εμμονής που εκτυλίσσεται στα προάστια του Ρίο ντε Τζανέιρο. Μέσα από τη σειρά οι τηλεθεατές θα μπορέσουν να γνωρίσουν τη σύγχρονη ζωή στο Ρίο και τις αντιθέσεις που τη χαρακτηρίζουν. Από τις αντιξοότητες στις υποβαθμισμένες φαβέλες, στην υψηλή κοινωνία του σύγχρονου και αναπτυγμένου κέντρου…

Οσο για το πώς ακριβώς ξεκινά αυτό το νέο τηλεοπτικό παραμύθι; Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η μικρή Ρίτα αναγκάζεται να ζήσει στο ίδιο σπίτι με τον πολυαγαπημένο πατέρα της, Τζενέσιο, αλλά και την ύπουλη και υποχθόνια μητριά της, Καρμίνια. Μετά το αποτυχημένο σχέδιο της Καρμίνια να εξοντώσει τον Τζενέσιο για να μοιραστεί με τον εραστή της την περιουσία του, η Ρίτα θα βρεθεί εγκαταλελειμμένη στη χωματερή της πόλης αντιμέτωπη με την απόγνωση.
Δώδεκα χρόνια μετά, και ενώ όλοι τη θεωρούν εξαφανισμένη, η Ρίτα με το νέο της πλέον όνομα, Νίνα, επιστρέφει από την Αργεντινή στη Βραζιλία για να εφαρμόσει βήμα προς βήμα και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο εκδίκησης που θα λυτρώσει την ψυχή της. Η Καρμίνια έχει πλέον παντρευτεί τον διάσημο ποδοσφαιριστή Τουφάου, έχει μαζί του έναν υπέροχο γιο και συναναστρέφεται την υψηλή κοινωνία των πλουσίων και διάσημων, κρύβοντας καλά τον πραγματικό χαρακτήρα της πίσω από τη μάσκα μιας υποδειγματικής συζύγου.
© 2024 tlife.gr