Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του Eve Beos εξομολογείται – «Είναι αυτό που βλέπετε, ψυχικά δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα»

Η Eve Beos, η μια από τις τρεις κόρες του Αχιλλέα Μπέου από τον πρώτο του γάμο, μίλησε στη Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα του και την εικόνα που έχει η ίδια για εκείνον.

Η Eve Beos παρουσίασε μια άλλη εικόνα για τον Δήμαρχο Βόλου, από εκείνη που προσπάθησαν να περάσουν οι αδελφές της τις προηγούμενες ημέρες.

«Ζούσα με έναν νάρκισσο για πολλά χρόνια» ήταν τα πρώτα της λόγια. 

«Δε μου αρέσουν αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου. Είναι πολύ προσωπικά… Ναι όντως έχω ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και ο πατέρας μου δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Ο πατέρας μου είναι αυτό που σας δείχνει. Αυτός είναι… Ειπώθηκε κάτι για τη μητέρα μου που δε το δέχομαι. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα κι εγώ κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να μπορέσω κι εγώ να δημιουργήσω μια ιστορία προκειμένου να συνεχίσω να ζω με τα τραύματά μου. 

Η αλήθεια, δεν παύει να είναι αλήθεια κι όσα καλά κι αν κάνεις ποτέ δε θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί. Είμαστε τέσσερα παιδιά από την ίδια μητέρα και ο μικρότερος αδερφός μου είναι από άλλη μάνα. Ο πατέρας μου έχει κάνει δυο γάμους. Δεν είναι τυχαίο. Τώρα είναι σε μια τρίτη σχέση… Η ψυχική ηρεμία και η γαλήνη έλειπε από τη ζωή μου για 39 χρόνια. Ευτυχώς τη βρήκα. Τον αγαπάω τον πατέρα μου αλλά, δε μπορώ να ζήσω κοντά του. Δε θέλω να ζήσω κοντά του» εξομολογήθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

@tzefmontana

Σήμερα Είχα την τιμή να με εμπιστευτεί η Εve Beos, Κόρη του Αχιλλέα Μπέου η οποία θέλησε να δείξει την στήριξη της σε όλ@ μας ! Θα δανειστώ τα λόγια της Ελενας Ακρίτα που είπε «μια μέρα μετά την Πορεία “Παραγωγής ΛΟΑΤΚΙ” όλοι μαζί κόντρα στον ρατσιστικό οχετό, κόντρα στην ομοφοβική ρητορική, κόντρα στην “κανονικότητα” του τρομου. Ορατότητα, συμπερίληψη, αγάπη για ολους, γάμος και οικογένεια για όσα ζευγάρια το επιθυμουν! Η κοινωνία αυτή θα αλλάξει. Εμείς θα την αλλάξουμε. Για να μάς χωράει όλ@.» Ευχαριστούμε Eve για το φώς σου και την πανέμορφη κουβέντα που κάναμε

♬ original sound – Tzef Montana

Σε άλλο σημείο η Eve Beos είπε: «Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι έχει κάνει, τα τραύματα που βιώσει, τη βία που έχω υποστεί. Δε χρειάζεται να το κάνω αλλά βλέπετε ποιος είναι… Αν με ρωτούσες πριν ένα χρόνο για τον πατέρα μου, θα σου έλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα, θα σου πω ότι με τρομάζει, δε πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι.

Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι ή να έχει κάνει παρέα αλλά είναι ομορφοβικός… Όταν μίλαγα, ειδικά όταν έλεγα κάτι που δε του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα, δε μου μίλαγε… Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, αυτούς λυπάμαι, όχι για εκείνον. Αυτός θα κάνει αυτό που έκανε πάντα… Η θέση του δημάρχου είναι διαφορετική από τη θέση του πατέρα».

 

@tzefmontana

 

♬ original sound – Tzef Montana

Η εξομολόγηση όμως της κόρης του Αχιλλέα Μπέου συνεχίστηκε.

«Οικονομικά μπορεί να; μη μας έλειψε ποτέ τίποτα όμως τα αγαθά δεν έχουν σημασία… Ένα παιδί θέλει αγάπη… Στα 39 μου κατάλαβα πολλά… Ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρω να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα… Κοιτάω πως ήμουν πριν και νιώθω άσχημα. Ήταν δύσκολα. Πάντα κάτι πρέπει να γίνει στην οικογένειά σου για να ξυπνήσεις… Συγκρούστηκα μέσα μου. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε σήμερα» ανέφερε.

 

@tzefmontana

 

original sound – Tzef Montana

«Δε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δυστυχώς δεν υπάρχει επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά. Ευτυχώς δεν τον έχω ανάγκη οικονομικά. Τον είχα πάντα ανάγκη ψυχικά, ψυχικά όμως δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα. Οπότε τι να τον κάνω;» κατέληξε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve Beos.

@tzefmontana

 

original sound – Tzef Montana

 

Αχιλλέας Μπέος: «Είναι ψυχούλα, η μαμά μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 7 ετών» εξομολογείται η κόρη του

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164