Ben Affleck: Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!

Ένα μικρό χρονικό διάστημα έχει περάσει από την μαγική βραδιά των Χρυσών Σαφαιρών όπου ο Ben Affleck σάρωσε τα βραβεία και θα περίμενε κανείς πως η αναγνώριση και η επιτυχία θα άλλαζε λίγο τις ισορροπίες.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben2.jpg

Ωστόσο, όπως είπε και ο ηθοποιός όταν παρέλαβε ένα από τα βραβεία, η οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία στη ζωή του είναι βασικό στοιχείο και δεν μπορεί με τίποτα να παραμελίσει τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του Jennifer Garner.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben3.jpg

Ο φωτογραφικός φακός το αποδεικνύει κάθε φορά! Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Ben προσπαθεί να προστατέψει από την βροχή τον μικρό του γιό.

Χωρίς να κάνει πολύ ώρα μπήκε στο αμάξι ενώ την ίδια ώρα η Jennifer πήγε στο σχολείο τα κορίτσια κι αργότερα τις πήγε στο μάθημα καράτε.

src=/files/Image/NEWS/2013/IANOYARIOS/26-01/ben5.jpg

Μια πολύ ενωμένη οικογένεια με τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Ο Ben, όπως έχει δηλώσει η σύζυγός του, είναι πολύ καλός πατέρας και τα παιδιά τρελένονται να παίζουν μαζί του.

Δες στο παρακάτω βίντεο τι έλεγε η ηθοποιός, λίγους μήνες νωρίτερα, για την ζωή της με τα παιδιά αλλά και για τον Ben Affleck που παίζει Tea Party με τις κόρες του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164