Site icon TLIFE

Beyonce: Συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ [pics]

Κοντά στους συμπολίτες της, στο Χιούστον, βρέθηκε η Beyonce, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε αυτούς που επλήγησαν από τον τυφώνα Χάρβεϊ. «Αυτή είναι μια γιορτή της επιβίωσης», είπε η star σε αυτούς που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από τον καταστροφικό τυφώνα και προσέθεσε: «Αυτά που έχουν πραγματικά αξία είναι η υγεία σας και τα παιδιά σας, η οικογένεια σας και η ζωή σας».

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της και το πρώην μέλος των Destiny’s Child, Michelle Wiliams, η Beyonce επισκέφθηκε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να αφήσουν το σπίτι τους το οποίο καταστράφηκε και να αναζητήσουν καταφύγιο στην εκκλησία Saint John, όπου η βασίλισσα της ποπ, έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική, τραγουδώντας στη χορωδία.

Η διάσημη τραγουδίστρια δάκρυσε ακούγοντας ιστορίες για το πώς οι ζωές αυτών των οικογενειών άλλαξαν από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω του Χάρβεϊ. Ανάμεσα στις ιστορίες που άκουσε ήταν και αυτή μια οικογένειας 16 ατόμων που πήγαν να ζήσουν στο Χιούστον μετά τον τυφώνα Κατρίνα και χτυπήθηκαν και από τον τυφώνα Χάρβεϊ. Για να διασωθούν αναγκάστηκαν να πηδήξουν από ένα παράθυρο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
© 2024 tlife.gr