Site icon TLIFE

Brad Pitt – Angelina Jolie: Τελικά, το διαζύγιο προχωράει κανονικά

Το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπεσε σαν βόμβα στα ξένα ειδησεογραφικά sites. Το όμορφο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να χωρίσει, προκαλώντας σοκ στους εκατομμύρια θαυμαστές του, που πίστευαν ότι ήταν αρκετά ευτυχισμένο με την οικογένειά του. Βέβαια, οι τελευταίες πληροφορίες, ήθελαν τους Brangelina να εργάζονται συνειδητά για την επανένωσή τους μετά από εντατικές θεραπείες που έκαναν ο καθένας ξεχωριστά, όλους αυτούς τους μήνες.

Τελικά, τίποτα από αυτά δεν ισχύει και το πρώην χολιγουντιανό ζευγάρι προχωράει κανονικά τις διαδικασίες του διαζυγίου του. Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, το ζευγάρι παραμένει χωρισμένο και διαψεύδουν ό,τι έχει γραφτεί σχετικά για επανασύνδεση.
«Τίποτα δεν έχει αλλάξει και οι δύο έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά και η διαδικασία του διαζυγίου προχωράει», αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή και συμπληρώνει, όσον αφορά την επίσκεψη του Brad Pitt στο σπίτι της Angelina Jolie «Αυτό δεν είναι κάτι σημαντικό». Ο γοητευτικός ηθοποιός είχε απλά αφήσει το αμάξι του, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του και κάποιοι είχαν θεωρήσει ότι το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί.
© 2024 tlife.gr