Site icon TLIFE

“Castle”… Πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1 !

“Castle”… Αυτός είναι ο τίτλος της ολοκαίνουργιας ξένης σειράς, που όπως σας έγραψα και τις προάλλες έρχεται στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου μένει πιστό στην τηλεοπτική συνταγή της καθημερινής, ξέης σειράς στο βραδινό του πρόγραμμα και έτσι από απόψε στις 11.00 ανοίγει η αυλαία του “Castle” !

Πρόκειται για μια νέα αμερικάνικη παραγωγή, η οποία υπόσχεται να μας χαρίσει τηλεοπτικές βραδιές γεμάτες μυστήριο, σασπένς, αλλά και… έρωτα, μιας και ενα ειδύλλιο γεννιέται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του. Από τον Απρίλιο του 2009, που η σειρά προβάλλεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Εχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες όπως Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία και Ισπανία.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ρίτσαρντ Καστλ. Ενας ελκυστικός συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου, που τα έχει όλα: Φήμη, φανατικούς αναγνώστες και πολλές όμορφες γυναίκες. Ομως, όλα αυτά έχουν πάψει να τον ικανοποιούν. Η ζωή του αποκτά νέο ενδιαφέρον όταν η ντετέκτιβ Κέιτ Μπέκετ τον καλεί για βοήθεια. Η συνεργασία ανάμεσα στον χαλαρό Καστλ και τη συντηρητική Μπέκετ θα προκαλέσει εντάσεις. Ωστόσο, η έλξη μεταξύ τους δεν θα αργήσει να εκδηλωθεί. Ανάμεσα σε επικίνδυνες συγκρούσεις και καυτές ρομαντικές στιγμές, ο Ρίτσαρντ θα νιώσει και πάλι ζωντανός. Αν γι’ αυτό υπεύθυνη είναι η δράση ή η όμορφη Κέιτ, θα φανεί.

Στην ατμόσφαιρα του «Castle» μπαίνουμε στο πρώτο επεισόδιο, όπου ο γόης συγγραφέας ανακρίνεται από την αστυνομία, όταν δύο φόνοι πραγματοποιούνται με τον τρόπο που περιγράφονται στα βιβλία του. Ετσι, βρίσκεται να βοηθά τις Αρχές προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος. Ενδεικτικά, όμως, των δύσκολων αποστολών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ο Καστλ και η Μπέκετ είναι δύο επεισόδια που θα δούμε προσεχώς: Στο τρίτο, ο γιος μιας εύπορης οικογένειας βρίσκεται δολοφονημένος στο Σέντραλ Παρκ. Οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, οι φίλοι του νεαρού προσπαθούν να τους σταματήσουν, ενώ στο τέταρτο, το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, τυλιγμένο σε ένα χαλί, οδηγεί τους δυο συνεργάτες στα μονοπάτια της πολιτικής. Σύντομα ανακαλύπτουν έναν κόσμο από ακριβοπληρωμένες συνοδούς, διεφθαρμένους αστυνομικούς και προδοσία.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι: Νέιθαν Φίλιον, Στάνα Κάτις, Μόλι Κουιν, Ρούμπεν Σαντιάγκο-Χάντσον, Σούζαν Σάλιβαν και Μονέτ Μάζουρ.

© 2024 tlife.gr