Site icon TLIFE

Christy Turlington: Στα 44 ποζάρει με εσώρουχα για γνωστό οίκο!

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός τουλάχιστον αν το όνομα σου είναι Christy Turlington.

Στην ηλικία των 44, η αμερικανίδα supermodel έχει κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή στον οίκο Calvin Klein ως το πρόσωπο της νέας σειράς εσωρούχων του – περίπου 25 έτη μετά την πρώτη φορά που πόζαρε για αυτόν.

/

Σε μια νέα φωτογράφιση για τον Αμερικανό σχεδιαστή, η Turlington μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μια ημέρα από πάνω της καθώς ποζάρει με τα μαύρα εσώρουχα και τα σκούρα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω από το κεφάλι της.

Η καλαίσθητη ασπρόμαυρη εικόνα του Mario Sorrenti αναδεικνύει την αγαλματένια φιγούρα που της χάρισε τη φήμη ως ένα από τα πιο καυτά μοντέλα στην πασαρέλα της δεκαετίας του ’90 μαζί με την Kate Moss,τη Naomi Campbell, την Claudia Schiffer και την Elle Macpherson.

Η εμφανής ικανότητα του μοντέλου να αψηφά τη διαδικασία της γήρανσης οφείλεται κατα ένα μεγάλο βαθμό στη yoga την οποία ασκεί τακτικά τα τελευταία 20 χρόνια.

Το μοντέλο αρχικά ήταν το πρόσωπο του αρώματος Eternity του δημοφιλούς label πριν αρχίσει να ποζάρει για τη σειρά εσώρουχων τους στη δεκαετία του ΄90 – όταν έκλεισε και επικερδή συμβόλαια με οίκους όπως ο Versace που την καθιέρωσαν ως μια από την ελίτ της πασαρέλας.

Η Καλιφορνέζα σταρ – μητέρα δύο παιδιών τα οποία απεκτησε με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Ed Burns – έχει επίσης συνεργαστεί με την ανθρωπιστική ομάδα Care ως υποστηρικτής της μητρικής υγείας.

Μιλώντας στην Telegraph, το 2010, παραδέχθηκε πως αυτός ρόλος τη γεμίζει πολύ περισσότερο από όσο η σταδιοδρομία της στο modelling.

Θεέ μου ναι – δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από το modeling, είπε. Ήταν μια διασκεδαστική ευκαιρία που μου επέτρεψε να δω τον κόσμο, αλλά σε πνευματικό επίπεδο δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο σε αυτό το επάγγελμα

© 2024 tlife.gr