Δ. Βανδή: Χριστουγεννιάτικα ψώνια και χαλαρές βόλτες πριν την πρεμιέρα του The Voice!

Σε διαδικασία προβών βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή καθώς σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει το νέο talent show του ΑΝΤ1 στο οποίο συμμετέχει. Η τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο “ναι” και θα εμφανίζεται ως κριτής στο The Voice δίπλα στον Αντώνη Ρέμο, την Mελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη από τους Stavento.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια αγαπημένη τραγουδίστρια σε αυτό το ρόλο καθώς η καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου συμμετείχε στο Greek Idol. “Αυτό που χρειάζεται -και έχει η Δέσποινα- είναι η ευγένεια, το ήθος, η διακριτικότητα και πολύ σημαντικό είναι ότι και εκείνη στις αρχές της έχει περάσει από οντισιόν και ξέρει πολύ καλά πόσο άσχημο είναι να απορρίπτουν τα όνειρά σου”, σχολίασε πρόσφατα η Έλλη στην κάμερα της εκπομπής “Μελέτησέ το!”

Εκτός από τις πρόβες όμως η Δέσποινα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στα αγαπημένα της πρόσωπα και σε καθημερινές αγαπημένες συνήθεις. Άλλωστε απολαμβάνει ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών και είναι γνωστό ότι αγαπάει τα Χριστούγεννα. Ο φωτογραφικός του TLIFE την απαθανάτισε σε πρόσφατη βόλτα της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι με casual look. Η τραγουδίστρια μαζί με μία φίλη της χάζεψαν τις βιτρίνες των στολισμένων καταστημάτων και έκαναν τα ψώνια τους!

Δες φωτογραφίες από την εξόρμηση της τραγουδίστριας στο εμπορικό!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164