Kριθαράκι Misko με θαλασσινά και pesto μαϊντανού

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Εξαιρετικό μονοποικιλιακό κριθαράκι από τη Χρυσή Σειρά της Misko με άρωμα… θάλασσας!

Συστατικά

  • 500 gr κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko
  • 250 gr ψίχα από μύδια
  • 300 gr γαρίδες No3
  • 500 gr καλαμαράκια
  • 2 μέτριες ντομάτες
  • 1 ματσάκι μαϊντανός
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 gr κεφαλογραβιέρα τριμμένη
  • 50 gr κουκουνάρι
  • 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Καθάρισε τα θαλασσινά και κόψε τα καλαμαράκια σε ροδέλες.
  • Βράσε σε αλατισμένο νερό τα καλαμαράκια για 5 λεπτά, τις γαρίδες για 3- 4 λεπτά και τα μύδια για 2 λεπτά.
  • Βάλε στο μπλέντερ το μαϊντανό, το σκόρδο, την κεφαλογραβιέρα, το κουκουνάρι και το ελαιόλαδο και “χτύπησέ” τα μέχρι να γίνουν μια πάστα.
  • Βράσε το κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ανακάτεψε στην κατσαρόλα το κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko με το pesto μαϊντανού και τα θαλασσινά και πρόσθεσε τις ντομάτες τριμμένες.
  • Σέρβιρε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164