Εξαιρετικό μονοποικιλιακό κριθαράκι από τη Χρυσή Σειρά της Misko με άρωμα… θάλασσας!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 gr κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko
- 250 gr ψίχα από μύδια
- 300 gr γαρίδες No3
- 500 gr καλαμαράκια
- 2 μέτριες ντομάτες
- 1 ματσάκι μαϊντανός
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 gr κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 50 gr κουκουνάρι
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τα θαλασσινά και κόψε τα καλαμαράκια σε ροδέλες.
- Βράσε σε αλατισμένο νερό τα καλαμαράκια για 5 λεπτά, τις γαρίδες για 3- 4 λεπτά και τα μύδια για 2 λεπτά.
- Βάλε στο μπλέντερ το μαϊντανό, το σκόρδο, την κεφαλογραβιέρα, το κουκουνάρι και το ελαιόλαδο και “χτύπησέ” τα μέχρι να γίνουν μια πάστα.
- Βράσε το κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ανακάτεψε στην κατσαρόλα το κριθαράκι Χρυσή Σειρά Misko με το pesto μαϊντανού και τα θαλασσινά και πρόσθεσε τις ντομάτες τριμμένες.
- Σέρβιρε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ