Site icon TLIFE

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Γνωστός ηθοποιός «πρόδωσε» το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες της βάφτισης της 9 μηνών κορούλα τους, ενώ το ζευγάρι κρατάει το όνομα της επτασφράγιστο μυστικό! 

Ωστόσο, σήμερα η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου του ηθοποιού Αλέξανδρου Καλπακίδη, με τον συμπρωταγωνιστή της στις «Άγριες Μέλισσες» Κωστή Σαββιδάκη… να προδίδει κατά λάθος το όνομα της μικρής!

«Δανάη Μιχαλάκη όσο για την κούκλα Έλλη σου που δεν με πήρε με καλό μάτι, την τρόμαξαν τα μούσια, να την χαίρεσαι και εσύ και να την καμαρώνεις…» έγραψε ο ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι το όνομα που θα πάρει η κόρη των ηθοποιών είναι… Έλλη.

«Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μιχαλάκης, ο πατέρας της Δανάης Μιχαλάκη σε παλαιότερη συνέντευξή του.

© 2024 tlife.gr