Δανάη Μπάρκα για το βίντεο της Οικονομάκου με τον νέο της σύντροφο: «Όταν μια σχέση γίνεται γνωστή με τόσο βίαιο τρόπο, μου προκαλεί ρίγη»

Στη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτή έγινε γνωστή αναφέρθηκε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Παρασκευής 14/6 μέσα από την εκπομπή της.

Χαρακτηριστικά, η Δανάη Μπάρκα είπε, πως αισθάνεται αμήχανα να μιλά για τις προσωπικές ζωές άλλων ανθρώπων ενώ την τρομάζει που μια σχέση μπορεί να γίνει γνωστή με τη κυκλοφορία ενός βίντεο ή μιας φωτογραφίας που τράβηξε κάποιος άγνωστος.

«Εγώ να κάνω σαφές και να καταθέσω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα, γιατί όταν κάτι δεν είναι από τους ίδιους τους ανθρώπους που καλώς ή κακώς κάνουν μια δουλειά που είναι προβεβλημένα πρόσωπα και αποφασίζουν οι ίδιοι να πάνε κάπου επίσημα ή να ανεβάσουν κάτι στα δικά τους social, το να βλέπουμε διάφορα πράγματα και να εικάζουμε τι μπορεί να συμβαίνει, το να γίνεται κάτι γνωστό από τους γύρω γύρω με τόσο βίαιο τρόπο, εμένα μου προκαλεί ρίγη» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Πάντα γνωρίζεις ότι μπορεί κάποιος να σε τραβήξει, αλλά ποτέ δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι όσοι άνθρωποι κάνουμε αυτή τη δουλειά δε θα έπρεπε να βγαίνουμε από το σπίτι. Πάντα θες να ζήσεις και κάτι αλλά εύχεσαι και ελπίζεις να υπάρχει μια διακριτικότητα» ανέφερε στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164