Δανάη Μπάρκα για Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για την viral σκηνή στο «Είσαι το ταίρι μου» – «Μπερδευόταν και είχε αγχωθεί»

Η Δανάη Μπάρκα παρακολούθησε χθες σε επανάληψη στο Mega ένα επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά «Είσαι το ταίρι μου» που πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η παρουσιάστρια του Mega θυμήθηκε μια ιστορία πίσω από τη σκηνή της «Στέλλας» όπου τραγούδησε στη σειρά το «Τη Βραδιά Μου Απόψε» στα μπουζούκια, μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της ηθοποιού στο «Είσαι το ταίρι μου».

«Έπεσα πάνω σε αυτό το επεισόδιο, Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μέρα που έπρεπε να κάνει αυτό το γύρισμα. Πήγαινα Πέμπτη Δημοτικού. Γυρνούσαμε από τα αγγλικά και με πήγαινε στη γιαγιά. Ακούγαμε στο μικρό λευκό αυτοκινητάκι μας σε επανάληψη το τραγούδι μέχρι να μάθει τα λόγια. Μπερδευόταν, είχε αγχωθεί και μαζί της το έμαθα και εγώ.

2001 vs Αύγουστος 2024.

23 χρόνια μετά, όταν ακούμε αυτό το τραγούδι σκεφτόμαστε -νομίζω όλοι- αυτή τη σκηνή και όπου πάμε της το αφιερώνουν. Ποιος να το περίμενε τότε; Μανούλα μου» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για την Βίκυ Σταυροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164