Ιδιαίτερη ημέρα η χθεσινή, 21 Αυγούστου για τη Δανάη Παππά! Η γνωστή ηθοποιός, την οποία φέτος θα απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, είχε τα γενέθλιά της και έγινε 28 ετών.
Η Δανάη Παππά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη, όπου φίλοι και συνάδελφοί της, όπως η Μαρία Τζομπανάκη έκαναν το βράδυ πιο ξεχωριστό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το 28 είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 27 και πριν από το 29. Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού 28:2 = 14. Ο αριθμός 28 συμβολίζεται ως XXVIII στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΚΗ΄ ή κη΄ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης» έγραψε η νεαρή ηθοποιός σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο πλευρό της δεν βρισκόταν ο σύντροφός της, γνωστός επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης. Σύμφωνα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται στην Πρέβεζα για επαγγελματικούς λόγους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ